Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:18 | December 17, 2015

new york snaps – day one

IMG_8027 copy_R2A4375 copy_MG_1852 copyIMG_8092 copy_MG_1857 copy_MG_1887 copy_R2A4360 copy_R2A4394 copyIMG_8059 copy_R2A4402 copy_R2A4459 copy_R2A4475 copy_R2A4511 copyIMG_7996 copyIMG_8058_2 copyIMG_7999 copyIMG_8019 copy

Lite blandade bilder från första dagen i New York!

Godmorgon älsklingar! Ni kan ju tänka er hur underbart det var att åka på en weekend till New York med bara bloggare. Det smattrades bilder till  höger och vänster och man behövde aldrig få en suck tillbaka när man frågade om någon kunde ta bilder på en. Haha, drömmen! Jag har så mycket bilder som ni kommer få se efter hand och här kommer första drösen från vår första dag i the Big Apple. Vi började med ett besök i Chanel-butken eftersom många av tjejerna skulle köpa en väska och jag letade efter ett par skor. Sedan gick vi längst med 5th Avenue och runt lunch hoppade vi in i en taxi och åkte ner till Soho och gick i en massa mysiga butiker. En mini-shopping-guide kommer för vi besökte en hel del riktigt bra vintage-butiker i Soho vilka var lite svåra att hitta om man inte frågade sig fram.


4 kommentarer



4 kommentarer om “new york snaps – day one”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn,

  Tack för en fin blogg! Jag är liksom du beroende av extensions, blir ju så mycket finare 🙂 sen är man hocked! Min frisör har flyttat från Sthlm så jag tänkte prova din istället då jag tycker du har så fint hår. Hur många slingor har du i och beställer du extra långa extensions? Supertacksam för svar! Önskar dig en God Jul fina du! Kram Em

  Reply
 • Ja jag kan verkligen rekommendera Malin på Hårbutik, hon är så duktig! Jag gillar att sätta i många så Malin sätter i ungefär 120 slingor på mig och jag brukar ta de långa slingorna, jag tror de är 60 cm istället för 50 cm. Det är inte så stor skillnad i pris och då kan man börja med ganska långt och sen klippa upp det lite efter hand. Lycka till!

  Reply
 • vilket dreamteam! haha så härlig tripp verkar det som 🙂

  Reply
 • det var det verkligen, underbara tjejer 😀 <3

  Reply