Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:38 | December 5, 2015

vår gråa matta

grå matta15851a312250fc44d55dc5beec6a8650_980x0_c_85_ns_v4

Nu säljer vi vår matta och ni hittar mer info här (klick!)!

Hej på er! Har ni haft en skön lördag? Jag började med en lång och mysig frukost här hemma och sedan har jag faktiskt suttit i ett möte i tre timmar. Ett sjukt kul sådant men tyvärr kan jag inte berätta så mycket mer om det för tillfället men det kommer! Nu är jag bara hemma om, slänger i mig en macka, bloggar och så ska jag springa ner på stan. En viss pojkvän fyller år på måndag och jag älskar födelsedagar och att ge bort presenter så jag har många alternativ i åtanke. I eftermiddag ska vi åka och köpa gran och så ska jag försöka hinna klä den också innan Stina och Kristian kommer hit på middag och julmys i kväll. Och just det, jag lovade några av er att säga till när vi skulle sälja våran vardagsrumsmatta och nu ligger den uppe här (klick!). Ha en fin helg så länge, vi hörs i morgon bitti!


2 kommentarer2 kommentarer om “vår gråa matta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn!
    Jag ser att det var ett tag sedan du skrev detta inlägg och tyvärr är ju din fina matta såld, jag letar febrilt efter en liknande, får man fråga vart den är köpt från början? Tack på förhand!
    Josephine

    Reply
  • I en inredningsbutik på Odengatan som tyvärr inte finns längre 🙁 Lycka till med ditt letande, kram

    Reply