Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:06 | November 24, 2015

I do love my marble

IMG_6007 copy

bricka i marmor Hay // hörlurar Happy pluggs // mobilskal gammalt

Hej på er! Jag har precis varit på ett litet möte och frukost uppe hos bästa tjejerna i Lindex Showroom och nu sitter jag på ett mysigt fik och dricker en cappuccino i väntan på nästa möte. Jag har fullt upp idag med jobb och hoppas att jag hinner packa i kväll till Dubai. Ni känner ju mig och jag brukar vara färdigpackad en vecka innan avfärd, haha, men den här gången har jag inte hunnit det. Och förlåt för att yogainläggen dröjer men jag har börjat svara på era frågor och fortsätter så fort jag hinner så inläggen kommer inom kort. Ha en fin förmiddag!


4 kommentarer4 kommentarer om “I do love my marble”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn!
  Ville bara säga att du är en enorm inspiration för mig, ur alla aspekter! ditt go är fantastiskt! Lyssnade precis på avsnittet med dig i PT-Fias podcast, tack för att du delar med dig och tack för all inspiration du ger mig (och säkerligen många fler) via din blogg.

  Stor kram
  /Amanda

  Reply
 • Wow Amanda, tack för din fina kommentar! Tack för att du kikar in här och tack för att du lämnar en kommentar. Det inspirerar mig till att fortsätta <3 Massa kramar!

  Reply
 • Det ser strålande strålande stråååålande ut 😀

  Reply
 • Hehe tack 🙂

  Reply