Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | November 20, 2015

home sweet home

_MG_2719 copy kopia copy

Ett hjärtformat blomsterarrangemang i min vas från Klong (adlink)

Det var så mysigt att vakna upp i sängen där hemma i morse. Vi var ju bara i Tallin i drygt 24 timmar men det var en väldigt intensiv resa så det känns som att jag har varit borta i 3-4 dagar. Och hur fina arrangemang kan man inte göra med vasen från Klong? Röda rosor fick forma ett hjärta och nu ser jag fram emot att få fira helg när jag är klar med dagens jobb. Det blir en hyfsat lugn helg hoppas jag med mysiga middagar, häng med vänner och på söndag ska vi se den nya Hunger Games-filmen. Jag längtar verkligen för jag tyckte att förra filmen var så bra! Någon som sett den?


2 kommentarer2 kommentarer om “home sweet home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Vad kul stt ha hittat dig här och börjat läsa din blogg, du verkar så härlig och jordnära 🙂

    Jag har sett hunger games filmerna, dock tyckte jag inte om 4:an. Jag tyckte den va lam och händelselös. Inte alls så spännande, hela filmen vara förutsägbar. Tyvärr!! Vad tyckte du själv?

    Reply
  • Vad kul att du har hittat hit, välkommen 🙂 Jag håller verkligen med om Hunger Games filmen. Så osammanhängande och som du säger så kändes det som man redan visste hur den skulle sluta. Så synd! Kram

    Reply