Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:48 | November 19, 2015

snaps from our day

IMG_6812 copyIMG_6728 copyIMG_6814 copyIMG_6795 copyIMG_6743 copyIMG_6776 copyIMG_6738 copyIMG_6801 copy

Lite bilder från det övergivna båtvarvet vi besökte i Tallin idag, så coolt!

Hej på er! Vi har precis haft vår sista föreläsning för idag och snart kommer taxin som ska ta oss till flygplatsen så jag hoppas att jag hinner publicera det här inlägget innan den kommer. Det har varit en riktigt inspirerande dag även om jag har varit så trött. När jag går upp tidigare än halv sju så blir jag liksom aldrig riktigt människa, haha! Vi besökte även ett gammalt fängelse som var så läskigt men coolt, bilder därifrån kommer! Nu måste jag packa om mina väskor innan vi åker så vi hörs i morgon bitti hemifrån Stockholm, ha en fin kväll så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “snaps from our day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här