Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:07 | November 18, 2015

framme i Tallin

IMG_6703 copyIMG_6694 copyIMG_6701 copy

 Vi är framme i Tallin och resan gick riktigt smidigt!

Vi har landat i Tallin och vi är ju här med Canon. Bor gör vi på Tallink Hotel och jag och Maxinne hade bra flyt så vi fick en jättestor svit. Nu sitter vi och jobbar lite och ska snart möta de andra nere i lobbyn. I kväll blir det middag på ett ställe som heter Enzo Café. Vi ska mötas upp för konferens ganska tidigt i morgon så det blir en lugn kväll men det ska bli kul att träffa alla, här är bloggare med från Norge, Danmark, Sverige och Finland.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här