Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | October 27, 2015

pink after yoga smoothie

pink-smoothie_Linn2pink-smoothie_Linn3

Det blev en rosa smoothie till frukost idag!

Jag startade min morgon med ett yogapass nere på Metropolis trots att jag hade träningsvärk som var från av en annan värld. Det var ett lite lugnare pass idag med mycket stretch så det passade bra. Nu har jag fått i mig den här magiska smoothien vars recept kommer från bästa Shake for Shape och nu ska jag fixa lite grejer innan jag kilar iväg till kontoret. Här kommer receptet på smoothien för er som vill testa:

1 fryst banan
1 näve frysta hallon
1 apelsin
1/4 avokado
1/2 citron
eventuellt 1-2 msk vaniljprotein

2 kommentarer2 kommentarer om “pink after yoga smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här