Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:07 | October 21, 2015

mina overknee stövlar

IMG_4981 copy

Jag älskar overknee-stövlar och de här ovan kommer från JustFab!

Jag fick lite frågor om de här stövlarna som jag hade på ett par bilder när vi var i London. Jag har köpt dem på JustFab som är en sida där man blir medlem (kostnadsfritt) och sedan kostar de flesta stövlarna och skorna runt 500-lappen. Jag är förvånad över vilken fin kvalitet det är och de här stövlarna har perfekta klackhöjden på 10 cm så jag har använt dem mycket till vardags. Så sköna! Jag försökte hitta en direktlänk till dem åt er men såg att de är slutsålda men de har jättemånga andra snygga overknee-stövlar. Ett litet tips bara!


6 kommentarer6 kommentarer om “mina overknee stövlar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga! Funderar på att beställa ett par skor därifrån. Hur är dina storleksmässigt? “Normala” eller bör man gå ned/upp en storlek?

  Reply
 • Jag tycker de är normala. Jag brukar ha 38,5 eller 39 och hos Justfab har jag storlek 38,5. Kram

  Reply
 • Men är det verkligen gratis? Man måste väl beställa ett par skor i månaden eller har jag missförstått??

  Gillar stövlarna och hela outfiten! 🙂

  Reply
 • Det är bara som Vip-medlem och om du inte vill ha månadens skor så kan du göra uppehåll den månaden. Alla villkor finns här 🙂 http://www.justfab.se/allmanna-affarsvillkor

  Reply
 • jag har också dom, tycker dock de är lite för trånga för mig och klacken lite för smal och hög så säljer dom om de är någon som läser de här och vill köpa så hojta 😉
  du passar sjukt bra i dom och är så himla fin, jag såg dig i Sturegallerian men jag tror ni spelade in då så ville inte störa 😉
  hade bra!

  Reply
 • tack 🙂 Åh vad synd, nästa gång får du komma fram och säga hej <3 Kram

  Reply