Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | October 16, 2015

ordning och reda

IMG_4639 copyIMG_4624 copyIMG_4648 copyIMG_4646 copyIMG_4628 copy

Jag ska snart klä på mig och kila ner till Sturegallerian där jag ska spela in en grej nästan hela dagen, jag önskar att jag hade en vettig mobil så jag kunde uppdatera åtminstone Instagram men icke. Snyft! Men nu till något annat, jag får väldigt mycket frågor om vår lägenhet, inredning och hur vi har det hemma hos oss och som jag brukar skriva så lägger jag upp delar av vårt hem vid olika tillfällen, det blir roligare så än att visa allt på en och samma gång och jag hoppas att ni också tycker det.

Den här gången tänkte jag visa upp mina garderober som jag fick en fråga om förra veckan. Så här ser det alltså ut och ja, det ser nästan alltid ut så här förutom i perioder när jag jobbar för mycket och är stressad när jag ska klä på mig. Jag är otroligt ordningssam, jag färgkoordinerar, viker noggrant och gillar att ha var sak på sin plats som ni kanske ser. Någon som känner igen sig kanske?


7 kommentarer7 kommentarer om “ordning och reda”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är likadan. Känns som lite terapi när jag är hemma att sortera garderoben.

  Reply
 • Haha jag håller med 😛

  Reply
 • Åh finns inget bättre än en nysorterad garderob. Riktigt fint!

  Reply
 • Tack =) Kram

  Reply
 • Jag är precis likadan. Allt ska se ordentligt ut. Jag måste ha ordning i alla skåp och luckor. Jag måste till och med ha samma gröna nyans av grönt på mina växter 🙂 Men, det är så vi människor fungerar. Att inreda efter Feng Shui, det hjälper en när man känner sig stressad eller bara olustig i ett rum där hemma. Ordning och redan är ett exempel på feng shui. Sen har vi hur man möblerar, färg, form och material. Allt tillsammans för att skapa balans och harmoni hemma 🙂

  Reply
 • Du borde köpa nya galgar som är snällare mot kläderna!

  Reply
 • Jag har haft andra galgar som vi köpte men som jag bytte ut till de här i metall från vår kemtvätt för det får plats så mycket mer i garderoberna med dem eftersom att de är mycket tunnare. 🙂

  Reply