Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:51 | October 13, 2015

sweet dreams

IMG_4103 copy2 IMG_4105 copy

Nya sänglakan från Zara Home

God kväll! Jag har tänt ljus i sovrummet och bäddat ner mig i sängen framför The Aviator och har beställt hemleverans på mat, hur mysigt? Ibland är det precis vad man behöver och jag ska ta det så lugnt i kväll! Jag hoppas att ni har haft en fin tisdag? Jag ville bara komma in och säga hej och visa er de nya sänglakanen från Zara Home som jag lovade. Visst är de fina? Jag tycker de gör sig riktigt bra här hemma faktiskt!


4 kommentarer4 kommentarer om “sweet dreams”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här