Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:36 | October 8, 2015

Vilken skitdag!

Skärmavbild 2015-10-08 kl. 15.43.28

Vilken skitdag det här blev! Jag mådde så dåligt när vi åkte mot Lunchpromenaden men jag är väldigt glad att jag tog mig dit och hann säga hej till alla vänner och andra som skulle delta. Jag var alldeles svimfärdig så det blev ingen promenad för min del utan jag fick åka hem till pappa där jag somnade som en stock och sov ända tills jag var tvungen att vakna för att åka till tåget. Så nu sitter jag här på väg till Stockholm igen och det blir knappt ett dygn hemma innan vi flyger till London i morgon.

Jag vet inte vad det är för fel eller om jag har fått i mig något konstigt i Tjeckien men ofta när jag mår fysiskt dåligt så blir det mer psykiskt påfrestande också och det är alltid extra jobbigt när jag är i Malmö för här finns så många minnen. När jag tvingas stanna upp och reflektera samtidigt som jag mår dåligt så kommer ofta de negativa tankarna angående allt som hände för två år sedan när jag förlorade min mamma och min bror. Jag har blivit mycket bättre på att acceptera mina dåliga dagar i alla fall och ett steg i rätt riktning för min del är att skriva om det och berätta för er. Ni som har följt min blogg genom åren vet att mitt liv är allt annat än en dans på rosor även om det inte alltid framgår här i bloggen.

Jag är verkligen optimist så det är lätt för mig att skriva om allt som är bra och välja bort det dåliga men jag gillar också kontraster och anser att man inte kan vara riktigt lycklig om man inte kan bejaka det som gör en olycklig. Jag har fått kämpa för att tillåta mig själv att må dåligt och stanna upp men idag när jag släppte allt och bara gick hem och mådde dåligt så kändes det snabbt mycket bättre igen. För bara några månader sedan skulle jag fortfarande vara alldeles yr och trött av ett sådant här bakslag men idag känner jag mig istället starkare nu när jag mår bättre igen och det är en helt fantastisk känsla!


10 kommentarer10 kommentarer om “Vilken skitdag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tråkigt att du mådde dåligt, men det var mysigt att träffa dig! Jag tänker mycket på Anne och Camilla nu under Rosa oktober! Många glada minnen! Saknar dom båda! Rosa bandet var ju deras grej! Stor kram och hoppas du mår bättre fort!

  Reply
 • Så mysigt att ses! Hör av dig om du kommer upp till Stockholm snart. Hälsa Dennis och massa kramar

  Reply
 • Alla dagar kan inte vara bra. Man är inte mer än människa och ibland måste man stanna upp och reflektera över hur man mår och lyssna på kroppen. Tycker du är så stark som delar med dig av inlägg som dessa. All styrka till dig och hoppas du känner dig bättre snart <3 kram

  Reply
 • <3 tack

  Reply
 • Sander styrkekramar fran London o hoppas att du snart mar battre! <3

  Reply
 • Tack så jättemycket <3

  Reply
 • Man måste tillåta sig ha sämre dagar och må dåligt, och ge sig själv respekten att låta det va ok. Efteråt tar man sig tillbaka förhoppningsvis snabbare/lättare för varje gång och definitivt starkare och med bättre perspektiv på lyckan i vardagen ❤️❤️ Stay strong!
  Du är en stor inspiration på många sätt och att du har modet att dela med dig av livet är fantastiskt ❤️❤️ Massa styrke kramar

  Reply
 • Tack för din fina kommentar <3

  Reply
 • Tusen tack för det här inlägget, känner mig så igen efter att jag förlora min bror. Tack Linn <3

  Reply
 • <3

  Reply