Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | October 7, 2015

middag på Lyran i Malmö

IMG_4725 copyIMG_4712 copyIMG_4715 copyIMG_4719 copyIMG_4724 copyIMG_4735 copyIMG_4734 copy

 Om ni gillar ekologiska råvaror och naturviner måste ni testa Lyran på Simrishamnsgatan i Malmö! 

Varje gång jag är nere i Malmö nu så försöker jag testa minst en och gärna två nya restauranger. Det händer så mycket kul i Malmös krogliv och nu i helgen var vi några kompisar som åt på Lyran på Simrishamnsgatan, där är alla råvarorna ekologiska och de serverar bara naturviner. Vilken upplevelse! Jag brukar sällan äta vegetariskt och var lite skeptisk i början men jag var så positivt överraskad. En favorit var rotsellerin och ägget som de häller en soppa över, magiskt. Jag är ju så dålig på att förklara och recensera mat även om jag älskar att äta så ni får helt enkelt gå dit och uppleva maten om ni har vägarna förbi Malmö. Rekommenderas varmt!


3 kommentarer3 kommentarer om “middag på Lyran i Malmö”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag tror det du vill säga är ekologiska matvaror, inte organiska. Det engelska ordet organic översätts i det här sammanhanget till ekologiska. Organiska syftar på att det är ett ämne som baseras på en kol-väte förening.
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Organisk_kemi

  Tack för en bra blogg i övrigt!
  //E

  Reply
 • Haha tack, jag tänkte på “organic” 🙂 har ändrat nu

  Reply
 • Ser riktigt intressant ut. Ska genast kolla upp det!

  Tack för bloggen,
  Viktor på Sunday Smile

  Reply