Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:58 | October 6, 2015

Lite bilder från vårt event på butik 1880

IMG_4692 copyIMG_4659 copyIMG_4699 copyIMG_4690 copyIMG_4668 copyIMG_4675 copyIMG_4664 copyIMG_4665 copy

Hej babes! Här kommer lite bilder från vårt event som vi hade i samarbete med Butik 1880 på Kvarteret Caroli i Malmö i helgen! Jag hade en jättetrevlig kväll och tusen tack till alla mina vänner som kom förbi och gjorde oss sällskap. Det blev lite shopping för min del också men det fanns så mycket fint så istället för att handla en massa kläder till mig själv (jag försöker hålla mig till London) så köpte jag ett par jättefina handskar i present till pappa som han blev så glad för. Efter eventet gick vi vidare till en restaurang i Malmö som heter Lyran som var så bra, bilder kommer!


2 kommentarer2 kommentarer om “Lite bilder från vårt event på butik 1880”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här