Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:54 | September 29, 2015

så här blev det…

IMG_4004 copy2DIY – sängbord med marmor

Hej finisar! Minns ni våra nattygsbord som jag gjorde om med marmorplast? Så här ser det i alla fall ut i vårt sovrum bredvid sängen nu! De var svarta innan så det blev så mycket snyggare, ljusare och fräschare. Vi håller ögonen öppna efter nya bord och kanske kommer specialbeställa ett par men under tiden tycker jag de här blir hur bra som helst! Nu ska jag fortsätta jobba, det blir mer blogguppdatering idag för igår hann jag helt enkelt inte med men jag svarade på alla kommentarer som jag inte har hunnit med och tack för att ni är så fina och bryr er, det betyder allt!


3 kommentarer3 kommentarer om “så här blev det…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här