Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:21 | September 26, 2015

instagram lately

linn

Följ mig på Instagram @linnherbertsson

Igår la jag upp en video på Instagram med min yogautveckling och hur jag nu lyckas komma upp till headstand med raka ben. Det är helt sjukt att det går så fort men sen så går jag ju på yoga ganska många gånger i veckan och var ganska vältränad när jag började. Jag är helt frälst, jag som inte trodde att yoga var något för mig för bara några år sedan. Tyvärr är videon alldeles för dålig upplösning för bloggen så ni får kika på den på Instagram. Puss på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “instagram lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag har följt dig ända sedan tiden med din mamma. Jag måste bara få säga att jag tycker att det är kul att följa dig och din utveckling, dina resor, inredning etc trots att jag är lite äldre. Och nu yoga. Oj! Detta är mitt mål. Har du ngt tips på nybörjar yoga för att bli smidig, vig och till slut kunna med headstand. *storkram*

  Reply
 • Åh tack, vad glad jag blev av din kommentar. Jag är väldigt glad för att du gillar bloggen 😉 ett tips är att börja med Yogaire där man gör yoga i en sjal som hänger från taket, antigravity yoga heter det 🙂 lycka till! Kram

  Reply
 • Vilken fin feed du har då, underbart shopping-quote. haha!

  Reply
 • Haha tack fina 🙂

  Reply