Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:08 | September 24, 2015

Hazlitt's Soho London

Jonathan-Swift-bedroom-(vie copy

Hazlitt’s Hotel i Soho där vi ska bo i oktober när vi åker till London!

Ok, jag blev visst lite väl inspirerad av mitt Downton Abbey-maraton när jag var sjuk senast för jag bokade det här hotellet när jag ska till London i oktober. Haha! Det var t.o.m. en recension där det stod att hotellet känns som ett Downton Abbey i miniatyr. Perfekt! Och jag vet ingen stad där det känns mer passande att bo på ett hotell med gammal lyxig stil än i just London.

Och hur ser planerna ut för helgen då vi är där? Jag tänkte köpa en helt ny höstgarderob så jag hoppas att vi hinner med shopping åtminstone några timmar så då ska jag till mitt favoritvaruhus Selfridges. Vi ska äta middag på Blanchette en kväll som är Max restaurang och det är därför vi åker till London, för att fira hans födelsedag! Det blir Chiltern Firehouse för middag och drinkar (ett av mina andra favoritställen i London) och så vill jag till Kensington Rooftop Gardens och titta på deras flamingos (jag har aldrig sett flamingos på riktigt så det måste jag kryssa av min bucketlist). Och fokus ligger helt klart på att hänga med våra vänner vilket ska bli så mysigt och ännu mysigare nu när jag ska få bo i Downton Abbey-miljö, hehe! Har ni några bra tips om vad jag inte får missa så dela gärna med er?


4 kommentarer4 kommentarer om “Hazlitt's Soho London”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sushi samba eller Duck and waffle – båda helt fantastiska restauranger med underbar utsikt över hela London! Kanske hinner ni med en klassisk afternoon tea på exempelvis The Goring? Och missa för guds skull inte frukosten på Breakfast club, godaste! Annars är frukost/brunch/lunch på Dean street Townhouse (supermysigt och brittiskt) också väldigt trevlig. Trevlig resa 🙂

  Reply
 • Åh, tack för tipsen! Sushi samba ser så ballt ut, hoppas vi hinner dit ☺️ kram

  Reply
 • Åh älskar Hazlitts!! <3 Har bott där två gånger tidigare. Supertrevlig personal & mysfrukost på rummet! Det ligger ett matställe med goda "tapas" rätter precis intill hotellet 🙂

  Reply
 • Vad kul:)

  Reply