Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:52 | September 22, 2015

not taking life too seriously today…good for me!

Linn herbertsson

Jag kämpar varje dag med att veta vem jag egentligen är sedan jag förlorade min mamma för två år sedan! Det är en helt ny verklighet och min mamma var grunden som gjorde att jag kunde stå med stabila fötter på den här jorden. Jag minns att jag månaderna efter hennes bortgång försökte känna tacksamhet för att jag fick ha en så fantastisk mamma i mitt liv i hela 26 år. Men de känslorna bleknade ett tag och kvar fanns bara ett otroligt stort tomrum! Ett tomrum efter att få ha en människa i mitt liv som alltid ser till mitt bästa och bara vill mig väl.

Jag saknar att känna att jag klarade av vad som helst, ibland känns det som att jag klarade av det mesta men bara för att hon trodde att jag gjorde det. Jag letar förgäves efter den där känslan hon ville förmedla till mig, genom att älska mig gav hon mig en ovärderlig start i livet och jag hoppas innerligt att den känslan av trygghet jag vet att hon önskade mig snart infinner sig igen.

Det var längesedan jag skrev om känslor här i bloggen! Det är inte för att jag har gått vidare och för att jag mår bra utan det är för att det har varit jobbigare än någonsin och jobbigare på ett annat sätt än tidigare. Jag kämpar varje dag, varje timme och emellanåt varje minut för att klara av att leva utan henne och ofta känns det konstigt nog som att hålet i mig bara blir större för varje dag som går.

Men så nu i helgen som var fick jag en känsla, en känsla av livsglädje. Jag vill inte gå in i detalj på vad som gjorde att jag kände så för det hade blivit ett väldigt långt inlägg men det var en sak som hände som fick mig att känna att jag lever igen! Jag känner mig starkare och gladare idag än vad jag har gjort på väldigt länge och det ville jag dela med er!


25 kommentarer25 kommentarer om “not taking life too seriously today…good for me!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt att du känner så! Inte för att jag förlorat någon just nu men jag är så oerhört nere pga en jobbgrej. Sedan blir jag bara så besviken på mig själv för att jag känner mig nere och då blir det hela ännu värre. Har nog bara varit såhär ledsen/besviken en gång tidigare i livet. Hemska känsla.

  Reply
 • Ja man kan ju sörja olika saker i livet, det behöver ju inte vara just personer. Hoppas att du snart mår bättre. Kram

  Reply
 • I feel you.. Du satte precis ord på mina känslor. Förlorade också min mamma i bröstcancer nyligen, för ett år sen. Vad skönt att du fick den känslan! kram

  Reply
 • Jag beklagar verkligen sorgen och vet lite vad du går genom. Låt sorgen ta tid och ta hand om dig ❤️ kram

  Reply
 • <3 du är fantastisk och stark <3

  Reply
 • <3

  Reply
 • Blir varm i hjärtat av ditt inlägg,you Go girl<3 följ din blogg sedan starten,Massa Kramar

  Reply
 • Tack fina du!

  Reply
 • Så fint skrivet. Jag fick den känslan efter lång tid av ledsenhet och sorg när jag för ca 1.5 år sedan blev gravid och nu när jag har min lilla bebis inser jag att en mammas kärlek till sitt barn är så enorm och förstår verkligen vilket tomrum din mammas bortgång måste lämnat. Kram!

  Reply
 • Tack och grattis till din lilla bebis! Kram

  Reply
 • Fint när du skriver och delar med dig av dina känslor. Jag drogs verkligen med av meningen att det känns som sorgen blir större ibland även om tiden rullar på. Jag går också igenom en förlust som var för cirka 2 år sedan och jag tycker vissa dagar den känns värre än någonsin. Jag tror det till stor del handlar om att livet är som vanligt och alla runt omkring en tror att man är över det. Det är viktigt att prata om sorg men så svårt att dela med sig också. Tänker på dig!

  Reply
 • Jag håller med om det! Att det är svårt när allt “borde” bli som vanligt igen men när ingenting någonsin kommer bli som vanligt igen. Ta hand om dig och hoppas det bara blir bättre och bättre nu ❤️

  Reply
 • Stor KRAM <3

  Reply
 • Kram <3

  Reply
 • Kommenterar inte ofta. Men jag vill säga att jag verkligen är så glad att du ser ljuset i tunneln! Det gjorde min dag att få läsa att du fick känna den glädjen för livet igen, även om det kanske bara var för en stund. Dessa stunder kommer bli fler och tillslut kommer det att stanna så..
  Min mamma är vid liv. Hon är min bästa vän och närmaste person i mitt liv. Mitt allt. Tanken på att hon skulle försvinna gör att jag tappar andan, så jag kan bara föreställa mig hur du mår och har mått och kännt dig. Jag beundrar dig som är och har varit så stark! Jag är övertygad om att du kommer ta dig igenom detta och komma ut ur det starkare än nånsin!
  Du är en fin människa och jag önskar dig all glädje och lycka i livet.
  Kram!

  Reply
 • Tack för din underbara kommentar, den värmer verkligen ❤️ kram

  Reply
 • Men fina du! Så fint att du vill dela med dig av dina känslor. Både sorg och glädje. Hoppas du finner många såna studera med känsla av lycka! Kram

  Reply
 • Tack fina du! Kram

  Reply
 • Styrkekram till dig! Du är verkligen en stark människa som kämpar varje dag trots du gått igenom så mycket och verkligen en förebild för oss unga tjejer. Glad att du hittat livsglädjen igen och hoppas det fortsätter så framöver <3 Stooor kram <3

  Reply
 • Tack, för att du visar att jag inte är ensam och för att det är ok att man inte är 100% tbx efter varken två eller tre år <3

  Reply
 • Ta hand om dig ❤️ kram

  Reply
 • Får sådan styrka när du delar med dig såhär. Har länge följt och inspirerats utav dig, tack för det! Blir glad för att höra att du hittat tillbaka till känslan för stunden, det är något så starkt och fint i det <3

  Reply
 • Tack för din kommentar! Kul att mina texter kan ge något till andra för det gör mycket för mig att jag får dela med mig. Kram

  Reply
 • Att gå igenom det du har gått igenom & kunna vara en så bra människa som du är. Får en att verkligen beundra dig & vilja att ditt liv blir så bra som det bara kan bli. Du ger ut så otroligt mycket positiv energi & är en förebild för andra, som har haft det tufft.

  Reply
 • Tack för din fina kommentar <3 kram

  Reply