Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:44 | September 22, 2015

Inbjudan till mitt Oriflame-event nästa vecka

IMG_2611 copyIMG_2570 copyIMG_2581 copyIMG_2603 copyIMG_2592 copyIMG_2590 copy

Jag har varit på Oriflames labb här i Stockholm och lärt mig hur de tillverkar sina hudvårdsprodukter!

Nu är det snart dags för ett av mina roligaste jobb för Metro Mode i höst. Jag ska nämligen ha ett event i samarbete med Oriflame där jag får bjuda in 25 läsare som får göra mig sällskap. Jag tycker det är lite extra roligt som ni förstår eftersom jag kommer få träffa och hänga med er. Häromdagen var jag och hälsade på hos Oriflames labb där jag fick lära mig allt om hur de framställer hudvård och vilka tester de gör. Vissa projekt är flera år långa och de utför så många tester för att vara säkra på att produkterna funkar som de ska. Så intressant! Och nu kan också ni få lära er mer om hudvård om ni kommer på mitt event här i Stockholm den 1 oktober. All info hittar ni här nedan!

Var: Oriflames butik, Grev Turegatan 2, Stockholm (nära Stureplan)

När: 1 oktober kl.18.00-20.00

Ålder: 20 år

Vad: Event i Oriflames butik, det bjuds på bubbel, tilltugg, bra rabatter och jättefina goodiebags. Under kvällen får också en av läsarna chansen att vinna en hudvårdsworkshop för sig själv och några vänner! En av Oriflames experter inom hudvård kommer att vara på plats och berätta hur man tar hand om sin hy på bästa sätt och ni får chansen att ställa frågor om allt ni undrar över när det rör hudvård. 

Hur: Lämna en kommentar under det här inlägget där du skriver varför du vill komma! Och glöm inte att ange er e-mailadress i fältet som är avsett för detta, den syns inte i kommentaren utan bara för mig!

Hur kul låter inte det här? Jag längtar! 


12 kommentarer12 kommentarer om “Inbjudan till mitt Oriflame-event nästa vecka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilket kul event Linn! Har som vision denna hösten att ta hand om mig själv mer. Generellt sett så är jag inte så duktig på hudvård och andra skönhetsrelaterade områden, men jag vill verkligen lära mig mer. Det känns som ett bra tillfälle att få information på ett lättförståeligt och roligt sätt. Jag skulle därför vilja komma för att få en ordentlig boost i att ta hand om mig själv och min hy mer. Tack & kram 🙂

  Reply
 • Det vore så kul att få komma på ditt event! Jag har deras love nature face cream som är hur bra som helst och det skulle vara spännande att lära sig mer om hudvård och Oriflames produkter. Kram Josefine

  Reply
 • min lillasyster kommer till Sthlm fr Karlskrona detta datum. Hon och hennes kille har nyligen gjort slut och jag hade gärna tagit med henne på detta som en kul överraskning då hon är superintressad av smink och din blogg men även för att få henne att tänka på annat. <3

  Reply
 • Hej
  Jag skulle vilja komma för jag är otroligt dålig på smink och hudvård, trots att jag har en känslig hy, så för att ta del och lära mig hade det varit både kul och nyttigt. Sen är det alltid roligt att få träffa nya människor och se något nytt! Stor kram

  Reply
 • Hösten är här och jag känner mig verkligen som en grå mus, INGET är snyggt och jag kan inte minnas när jag senast kände mig snygg tragiskt nog. Känner att jag verkligen skulle vilja få hänga med dig och Oriflame och lära mig hur jag kan pigga upp mitt gråa dassiga ansikte med lite smink och härliga färger!

  Reply
 • Hej, är precis i sluttampen med mina studier vilket är lite kämpigt just nu. Motivationen är inte riktigt på topp just nu! Därför skulle det vara superroligt att få följa med på detta event för att få tänka lite på annat en kväll samt att jag tycker det är väldigt roligt och intressant med skönhet och hudvård 🙂
  KRAM

  Reply
 • Sålde Oriflame (hudvård/kosmetik/fantastiska smycken) som 15-åring. Det är 35 år sedan “still going strong” som varumärke, så vore oerhört spännande se vad som hänt med forskning, tillverkning, utbud sen dess 😉

  Reply
 • Hej Linn!
  Det vore otroligt roligt att få gå på ditt event med Oriflame, jag behöver verkligen tips och kunskap hudvård. Det vore roligt att kickstarta hösten med detta!
  Kram Jessika

  Reply
 • Åh! Att få gå på detta event skulle passa mig perfekt just nu. Jobbar heltid som inköpare och även extrajobbar efter “jobbet”. Det har varit slitsamt ett par månader nu och mina veckor har sett likadana ut sedan början av mars. Ingen sommarledighet och ingen tid att träffa andra personer. Jag I detta nu har haft I tanken att sjukskriva mig men jag tror bara att jag behöver se någonting annat. Och vad vore inte batter än att få gå på roligt event med Oriflame som har varit ett favorit märke sedan min mamma introducerade det för mig när jag var liten. Tror att detta skulle göra mycket, att få bryta min vardag med lite lyx!

  /Sara

  Reply
 • Åh, vilken härlig kväll det här kan bli!
  Inte nog med att tillfällen som dessa ges sällan, att det vore så roligt att få kicka igång hösten med en liten unna-sig-själv-kväll i form av härliga människor och med ett mysigt event så skulle detta vara så lärorikt för mig. Som många andra blir jag ofta trött på min hy och hur den förändras ju fler månader som går från sommaren. Därför skulle detta vara ett utmärkt tillfälle att få kunskapen hur jag kan pigga upp ett vinterblekt och tråkigt ansikte och boosta mig själv med lite ny energi. Hoppas så på att få möjligheten till detta! Kram

  Reply
 • Är ny student i Sthlm så det hade varit jättekul att få gå på Oriflames event tillsammans med er! 🙂
  Kram
  Andrea

  Reply
 • Vilken rolig grej! Det skulle vara jätteintressant att få gå på detta event. Jag säljer mycket sminkprodukter via jobbet så därför skulle jag tycka det vore kul att gå! Kram

  Reply