Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:38 | September 18, 2015

the perfect loafers

be4e3c8c30bf08c034268e97480c24dd copy

Céline pointed loafers!

När jag var inne i Céline-butiken i Cannes i somras och köpte min väska snubblade jag över de här fantastiska skorna! Jag har ju nästan alltid stövlar eller klackar på mig för att jag inte tycker det är så snyggt med låga skor men de här hade jag kunnat tänka mig att knata runt i varje dag nu i höst. Jag ångrar lite att jag inte köpte dem men har jag tur så kanske jag hittar dem någonstans här i Stockholm!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här