Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:15 | September 16, 2015

yoga every damn (week)day

810251cce725d1d20f5ef4ef83005253_980x0_c_85_ns_v4

Godmorgon kära ni! Hur mår ni idag? Jag mår bra tack men sov ganska lite i natt, trots det krigade jag mig upp klockan 06:40 och sprang ner på ett yogapass. Jag har gjort upp lite höstmål för mig själv (lite som nyårslöften men utan att det är nytt år) och ett av dem är att yoga i princip varje vardag. Det är så kul att känna hur jag utvecklas och sedan min Xtremefit är jag stel som ett kylskåp men nu börjar äntligen mina korta muskler ge med sig. Bilden ovan är ju från i våras och det är kul att jämföra med den för nu ser jag precis vad jag gör för fel här när jag gör headstand. Jag ska ta lite nya yogabilder snart så ni få se. Har ni gjort upp några höstmål? Om ni vill kan jag dela med mig av resten av min lista så kan vi peppa varandra lite? Puss & kram!


7 kommentarer7 kommentarer om “yoga every damn (week)day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa dela gärna med dig av fler! Du är inspirerande!

  Reply
 • I Will 🙂

  Reply
 • Ja berätta om dina mål!! Jätte kul att höra och inspireras av! Tack för daglig inspiration! Massa kram på dig fina du:)

  Reply
 • Tack själv för kommentaren och för att du kikar in här 🙂 kram

  Reply
 • Så najs med yoga! Går en kurs i det nu & känner verkligen att det hjälper 🙂 haha, mådde du konstigt efter din första yoga-klass?

  Reply
 • Haha jag har lågt blodtryck så jag blev lite yr i början men det var inte så farligt. Gjorde du?

  Reply
 • Kände mig konstig, men ändå bra på något vis. Haha, det är väldigt svårt att förklara…
  Dela gärna med dig av dina höstmål! 🙂

  Reply