Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:12 | September 15, 2015

lucens grey

Fade_Grey_01-New copy

Lucens matta i färgen Grey från Linie Deisgn!

Vi har hittat den perfekta mattan till vårt vardagsrum (på bilden till höger ovan) och tro mig, vi har letat överallt och äntligen hittade vi en sådan vi vill ha. Först hittade vi den ute på Svenssons men där kunde man inte måttbeställa den, när vi sedan var på Plan Ett här på Birger Jarlsgatan blev vi jätteglada för butiksbiträdet visste precis vilken matta vi menade och hos dem gick den att måttbeställa. Det enda problemet är att den i storlek 200×300 cm kostar ca 11000 kronor men ska man måttbeställa en i 350×400 så går den loss på nästan 35000 kronor alltså mycket mer än det dubbla. Haha, jag vet inte vad ni säger men jag tycker det är absurt. Jag förstår så klart att det är dyrare när man måttbeställer men det känns inte riktigt värt det nu när man vet vad de färdiga mattorna kostar. Jag ska undersöka det här vidare och hoppas verkligen att vi kan få tag i den här mattan i den storleken vi vill ha, wish me luck!


4 kommentarer4 kommentarer om “lucens grey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då vi har stora rum och behöver stora mattor (som oftast kostar mellan 30-50 tsk) brukar vi istället köpa två “normala” mattor och lägga bredvid varandra. På så sätt får vi rätt storek men kostnaden blir mycket mindre. 🙂 Brukar kamma stråna vid linjen över till den ena mattan så ser man inte skarven.

  Reply
 • Åh vi har också tänkt det men de här mattorna blir antingen för korta eller för breda om vi gör så :S Kram

  Reply
 • Vi behövde en 4*4,5 matta till vårt vardagsrum = omöjligt .. jag hittade också denna mattan på Store i göteborg, men som du säger det kostar skjortan. Vi hittade en mattbutik i Göteborg, Mattlandet, där vi måttbeställde en underbar heltäckningsmatta i 4*4,5 m – mjukheten o allt i samma stil som lucens mattan. Gick på 10 000, dom syr kanterna snyggt, blev hur bra som helst. Vi tog den i vit, men den finns i flera gråa nyanser. Kolla upp butiker som har heltäckninsmattor, finns jättebra kvalite idag, inte det sträva tråkiga man tänker på vid heltäckningsmatta

  Reply
 • Åh, tack för tipset. Kikade på hemsidan snabbt. Vad hette den ni köpte? 🙂 kram

  Reply