Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:59 | September 13, 2015

Dennis Marquart för OX Denmarq

IMG_2548 copy IMG_2567 copy

Vårt nya avställningsbord, Dennis Marquart för OX Denmarq

Här är lite fler bilder på vårt nya avställningsbord! Vad tycker ni? Jag älskar det men jag velade länge kring huruvida vi skulle ha svart eller grön marmorskiva. Det slutade med svart och jag är jättenöjd. När jag tog bilderna skulle vi ha middag hemma därav alla vinflaskor men jag har tänkt mig att det ska få agera lite barbord men även för ljusstakar och blommor.


4 kommentarer4 kommentarer om “Dennis Marquart för OX Denmarq”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du får gärna ge vintips!

  Reply
 • Hehe åh jag är ganska enformig när jag köper vin, är det rött blir det nästan alltid Amarone eller en bra Rioja och när det är vitt köper jag alltid Chablis. Allra mest dricker jag dock mousserande vin. Champagne, kava eller prosecco 🙂 De här vinerna var det min sambo som köpte.

  Reply
 • Bra vinval – älskar båda varianterna! Samt snyggt bord. Hela setuppen känns väldigt “Dallas”. 😉

  Reply
 • hehe tack =)

  Reply