Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:32 | September 6, 2015

DIY – nattygsbord marmor

_MG_2293 copy copy_MG_2259 copy _MG_2271 copy_MG_2284 copy

Jag gjorde om våra nattygsbord med marmorplast från Kreatima, det finns även hos Pandurohobby!

Jag är helt säker på att ni redan har sett den här DIY (do it yourself) marmorplasten i sociala medier redan och det finns många bra beskrivningar och videor på Google. Vi har letat efter nya nattygsbord ett tag och så häromdagen fick jag nog och fräschade upp de vi har. Jag tänkte att det skulle bli ganska tillfälligt tills vi hittar några bättre bord men jag blev så nöjd så jag tror nästan att vi behåller de här.

Ett litet tips om ni ska klä något med denna självhäftande plast är att använda en linjal som ni stryker med under tiden ni rullar ut plasten för att undvika luftbubblor. Blir det några enstaka luftbubblor så kan ni sticka ett litet hål med en nål och trycka ut luften, det syns inte sen. Vad tycker ni? Jag är så nöjd!

 


6 kommentarer6 kommentarer om “DIY – nattygsbord marmor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla snyggt! Har själv funderat på att göra så med mitt skrivbord 🙂

  Reply
 • Tack! Ja och det var så lätt 🙂

  Reply
 • Det blev jättefint! Jag kan tänka mig att det skulle kunna bli ännu lite snyggare om du sprayade benen i en guldig färg. Men det kanske inte passar in i ert sovrum. Otroligt snyggt hur som helst! 🙂

  Reply
 • Åh jag vet men det funkar inte alls i vårt sovrum då allt går i silver 🙂 Ska ta lite bilder snart så får du se. 🙂

  Reply
 • Nattduksbord

  Reply
 • Haha, jag har det som gammal vana från min lärare i lågstadiet att skriva nattygsbord även om jag uttalar det nattduksbord 😛 Tur att båda funkar 😉

  Reply