Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:33 | September 3, 2015

tonight's dress, M Missoni

m missoni dress

Hej på er! Det är så mysigt att ha min kusin här och hennes kompis Kamila är också världens gulligaste! Nu ska vi göra oss i ordning och så ska jag ta med dem till CHIC-galan i kväll. Efter det har jag bokat bord åt oss på Milles nere på Strandvägen och det ska bli kul att få visa dem ett av mina favorithak här i Stockholm. Jag älskar att gå ut i Stockholm på torsdagar, det är inte samma hets som under helgen, så det blir definitivt några drinkar efter middagen! Vi kanske ses ute i vimlet? Annars får ni ha en fin kväll! Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “tonight's dress, M Missoni”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här