Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:07 | August 31, 2015

brow makeover by Benefit

IMG_2385 copy

Benefits Brow bar som även finns på Sephora i Stockholm!

IMG_2443 copy

Så här såg mina bryn ut utan smink före…

IMG_2450 copy

Felicia blandar färgen till mina bryn!

IMG_2458 copy copy

Et voilà, så här ser mina bryn ut nu!

IMG_2464 copy

Vad tycker ni? Jag älskar dem!

Här kommer bilderna från min ögonbryns-makeover som Felicia från Benefit gjorde på mig under vårt Sephora-event i Göteborg i torsdags. Det är lite kul för jag och Felicia gick i samma skola för hundra år sedan och i våras kontaktade hon mig och frågade om jag ville komma förbi Sephora i Stockholm (där hon egentligen jobbar) och fixa brynen men jag har inte hunnit så nu passade vi på när vi sågs i Göteborg. Och jag måste bara säga WOW! Jag är så nöjd! Här på bilderna är de en smula mörkare än vad de är nu då vi precis hade färgat dem men jag älskar formen.

Felicia vaxade, färgade, klippte och sminkade mina bryn och från och med nu är jag hennes trogna kund och kommer kila ner till henne ca en gång var tredje vecka för att få fixat brynen. Jag har egentligen ganska tjocka bryn i mig själv och den här gången klippte hon mina bryn (eftersom de brukar bli rätt långa) och borstade dem neråt vilket är ett litet trick om man vill få brynen att se tjockare ut. Men tanken är att vi ska låta mina egna bryn få växa till sig lite och från och med nu överlåter jag mina bryn helt och hållet i Felicias händer. Det ena brynet är lite tjockare än det andra för tillfället men det kommer snart ha vuxit ikapp det andra.

Och jag måste erkänna att jag förstår vad några av ni läsare menade förut med mina ögonbryn men som jag skrev i förra inlägget så har jag alltid tänkt att mina bryn såg ut så men nu vet jag bättre. Som Felicia berättade för mig så målade jag dem lite för långt ner mot ögat vilket gjorde att mina bryn såg lite ledsna ut. Tyvärr fick vi ingen skarp bild på hur jag brukade måla brynen men ni kan kika på de här (klick!) bilderna om ni vill jämföra. OCH nu vill jag så klart veta vad ni tycker? Det var ju vilda diskussioner kring mina ögonbryn sist så det ska bli väldigt spännande att höra!


25 kommentarer25 kommentarer om “brow makeover by Benefit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersnygga ju! Nu vill jag också fixa mina bryn…

  Reply
 • Tack 😀 Ja jag är så nöjd! Kram

  Reply
 • Så jääääääkla snygga! Jag var en av dom som tyckte att dina bryn tidigare inte alls passade dig (kommenterade dock aldrig då jag tycker att man kan hålla sådana kommentarer för sig själv då dom låter negativa). Men alltså nu måste jag ju kommentera då det är beröm som ska utdelas hihi. Suuuupersnygga bryn och du med Linn!

  Reply
 • Hihi, tack fina du <3

  Reply
 • Mycket battre!

  Reply
 • 🙂 Tack!

  Reply
 • Jag var en av de som kommenterade (tipsande tyckte jag själv, men elakt enligt andra i den där diskussionen som uppstod).. WOW vad snyggt det blev! Lyfter verkligen ditt utseende till en ny nivå och ger en snäll och varm blick tycker jag! Kul att du ändå var öppen för förändring!

  Reply
 • Tack så mycket 😀 Jag håller med, hehe! Kram

  Reply
 • Dessa ögonbryn passar dig väldigt mycket bättre! Du är SÅ fin 🙂

  Reply
 • Tack <3

  Reply
 • Jag tycker att du är fin innan och nu 😉

  Kram

  Reply
 • Du är så fin och ögonbrynen blev ju perf!!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Reply
 • Vad har du för läppstift här? Superfint!

  Reply
 • Det är en läppenna från Oriflame, verkar inte som den finns längre men typ exakt som den här http://se.oriflame.com/products/product?code=31433 i färgen real red 😀
  Tack kram 🙂

  Reply
 • Supersnyggt! Blir sugen på att gå dit och fixa till mina bryn jag med 🙂 Är det brynskugga som hon använt? 🙂

  Reply
 • Du var din innan och fin nu. Jag förstår inte riktigt varför folk hetsade upp sig så sist. Du är alltid stunning!! Snygg men också en härlig utstrålning 🙂

  Reply
 • Dina tidigare bryn ser helt klart mer målade ut.
  Efter förvandlingen känner jag att wow, jag måste beseöka denna wonder woman Felicia! Jag har skralt med bryn, men kanske hon kan hjälpa mig ändå.

  Reply
 • Gör det och hälsa henne från mig 😀 Kram

  Reply
 • Wow vilka snygga ögonbryn Linn!! 🙂 Förstår att du fr.o.m. nu är Felicia trogen;-) Håller med henne om att dom sett lite ledsna ut.. Men du är alltid så snygg så det är inget man har tänkt på direkt. Hihi Kram Sanna

  Reply
 • Alltså, du är en 10:a i båda fallen, så egentligen spelar det ingen roll. Men, om jag skulle få välja. Så hade jag valt dem förra

  Reply
 • Oj, det verkar du vara ensam om 😉 hehe!

  Reply
 • Jo jag får hålla med om att det ser bättre ut nu. Jag borde nog besöka Felicia jag också för det blev ju så sjukt snyggt! 🙂

  Reply
 • Do it! 😀

  Reply
 • Tycker att dina ögonbryn alltid varit riktigt snygga, så förstår mig inte på hur folk kan tagit sig tid och sitta och skriva att “du inte kan gå ut sådär”. Knäppt! Men de är riktigt fina nu också 🙂 Jag har precis själv börjat färga och få mina bryn gjorda på salong och de är ju stor skillnad, men sen är de deras jobb att ordna det också. 😉 Kram!

  Reply
 • Tack 🙂 <3

  Reply