Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:49 | August 21, 2015

double beige

IMG_2077 copyIMG_2078 copy

Solglasögon Bikbok // topp och kjol Gina Tricot // väska Celine // ballerinaskor Tory Burch

Hej på er! Så här såg jag ut igår när vi var på Häringe Slott och solade hela dagen, där var så mysigt, jag kan verkligen rekommendera er att åka dit om ni vill njuta av de sista sommardagarna vi får nu. Det tog ca 30 minuter att köra dit från stan. Jag har ju varit där en gång tidigare under vintern och då testade vi deras afternoon tea som är så mysigt. Fler bilder kommer!


3 kommentarer3 kommentarer om “double beige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här