Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | August 5, 2015

kvalitetstid

IMG_9692IMG_9694IMG_9696

Godkväll mina kära! Åh, det finns inte mycket som slår det här, myskväll och att titta på film hemma i ens egna vardagsrum, när man har varit bortrest ett bra tag. Vi köpte precis allt vi var sugna på att äta i kväll och dukade upp det på vardagsrummet och satte på en bra film. Nu ska jag stänga igen datorn och så blir det film nummer två, vi ses här i bloggen i morgon, sweet dreams!


1 kommentarerEn kommentar om “kvalitetstid”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här