Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | July 16, 2015

en liten sommartävling

arm candyarm candy

Tävla och vinn det här fina armbandet med romerska siffror från Jane and Sophie

Jag tänkte att det kunde vara lite kul med en sommartävling här i bloggen så jag har fixat ett likadant armband med romerska siffror som jag har på bilderna här ovan som en utav er läsare kan vinna. Jag tycker det här armbandet är så fint och det kommer från märket Jane and Sophie, värde 599 kronorVill du vara med i tävlingen så lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar varför just du ska vinna, du kanske vill ha armbandet själv eller ge bort det till någon du tycker om? Jag väljer ut en vinnare på onsdag om en vecka! Lycka till!


28 kommentarer28 kommentarer om “en liten sommartävling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tog examen från min drömutbildning i juni och har precis fått reda på att jag fått mitt första “riktiga”jobb nu till hösten. Det känns förstås jätteroligt och jag håller därför på att uppdaterar min kläd- och smyckesgarderob just nu. Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann armbandet. Det är både elegant och tufft på en och samma gång – precis som jag älskar när det är. Kram!

  Reply
 • jag skulle vilja ge bort det i present till min bästa kompis. Hon har gått igenom mycket jobbigt den senaste tiden, men även jag. Därför har vi inte kunnat lägga så mycket tid åt varandra. Så jag skulle vilja ge henne det för att visa att det är så skönt att veta att vi har varandra ändå. Som en påminnelse för att jag alltid kommer stå bakom henne 🙂

  Reply
 • Jag skulle bli jätteglad om jag vann det fina armbandet som en liten tidig födelsedagspresent åt mig själv. Fyller 25-år och unnar mig sällan fina smycken då jag lägger mycket pengar på min häst & hund. Så om jag vann skulle det fina smycket 🙂

  Reply
 • Hej Linn,
  Har foljt din blogg lange. Jag skulle vilja ge det fina armbandet till min mamma, dels eftersom hon ar en helt fantastisk person. Men aven eftersom hon varit lite ledsen pa senaste, detta eftersom hennes familj bor i Brasilien, och i takt med att min mormor blir aldre vill min mamma bara pyssla om henne. Om jag bara kunde forgylla min mammas vardag for en stund genom att ge henne de fina armbandet skulle jag overlycklig. Kram

  Reply
 • Skulle vilja vinna armbandet åt mig själv eftersom jag har kämpat mig igenom en tuff uppväxt, ätstörningar, depression, utbrändhet och saknaden efter en missbrukande mamma. För första gången i mitt liv skulle jag vilja belöna mig själv. För att jag är stark.

  Reply
 • Åh vilket otroligt vackert armband. Det skulle jag vilja vinna till mig själv för att jag kommit så långt och byggt upp mitt liv igen efter både psykiska svårigheter och känslosamma svek. Håller tummarna!!!! Skulle bli så glatt överraskad 🙂

  Hoppas i övrigt din sommar fortsätter lika härligt som den verkar vara hittills. Kram 🙂

  Reply
 • Åh vad kul med en tävling med just det armbandet, har tittat lite extra på det när du använt det, tycker att det är så snyggt! 🙂 jag hade blivit väldigt glad om jag vann, armband är mitt favoritsmycke & jag tycker att det livar upp en hel outfit! Efter en lång vår med sjukdom & mycket trötthet hade det satt en guldkant vardagen att få vinna något så fint <3

  Reply
 • Jag har dessvärre ingen snyfthistoria att bjuda på, men jag skulle bli himla glad om jag vann armbandet. Helt enkelt för att jag tycker att det är löjligt snyggt! Jag hade utan tvekan behållit det själv 😀 XOXO

  Reply
 • Så himla fint armband! Jag skulle ge armbandet till en av mina bästa vänner. Hon är en sån vän som alltid ställer upp, lyssnar och ger kloka råd. Vi lärde känna varandra sent men hon är verkligen en av de finaste människorna jag vet. Sen skulle jag troligtvis köpa ett likadant till mig själv för att det är så himla snyggt! Hoppas du får en fin sommar Linn! Keep up the good work! <3

  Reply
 • Min mamma borde vinna armbandet. Jag skulle alltså vilja ge det till henne. För att hon i ur och skur funnits för två extremt jobbiga tonåringar och en far med Sveriges svagaste psyke. Så mycket skit hon fått ta men så mycket kärlek hon har gett och alltid ger. Nyplockade blommor står alltid på skrivbordet på jobbet eftersom hon kör förbi mig nästan varje vecka med nya. Ett armband kan givetvis inte ge tillbaka för allt hon har gjort för mig och oss men jag tror att armbandet hade förgyllt hennes dag.

  Hoppas på en solig dag! Det är vi värda Sverige!

  Vänliga hälsningar
  Katarina

  Reply
 • Min syster hade älskat detta armband och jag hade varit så glad att få ge henne det. Hon har nyligen fått en liten flicka och vill verkligen ge all kärlek till detta lilla barn. Mitt i sin nyblivna mammaroll är det lätt att glömma bort sig själv. Jag vill visa henne att hon inte bara är mamma, utan en underbar syster och vän och att hon aldrig får glömma bort sina egna behov.

  Reply
 • Åh vad jag jag blev när jag såg detta! Min syster fyller år om någon vecka och jag har verkligen jättesvårt för att hitta på en bra present till henne! Har letat efter något fint till henne ett tag nu men hittar inget. Men detta armband tror jag verkligen att hon hade gillat!

  Tack för en bra blogg 🙂

  Reply
 • För att livet utomlands inte alltid är så glammigt som folk tror. Utan vänner, familj och bra bostad blir livet faktiskt inte så glatt alltid – även om solen råkar skina och vädret är en smula bättre än Sveriges emellanåt. Fast det verkar folk ha svårt att förstå ibland utan verkar tro att allt alltid är en dans på rosor, vilket gör det ännu mer frustrerande.

  Reply
 • Jag skulle bli så himla glad om jag kunde få vinna armbandet då jag skulle vilja ge det till min mamma i födelsedagspresent. Min mamma är världens bästa och vill alla väl och jag vill ge henne något fint för det är hon värd. I sommar bor jag med henne och mina systrar hemma i huset vi växte upp i och hon hjälper mig med så mycket så jag vill bara ge henne något tillbaka.

  Kram på dig Linn

  Reply
 • Vilket fint armband! Det skulle jag verkligen vilja vinna! Jag tycker lite synd om mig själv som svimmade och slog huvudet i en stol förra veckan vilket resulterade i en lätt hjärnskakning. Legat hemma sedan dess och åhhh vad tråkigt det är!!! Skulle verkligen pigga upp mig. Kram på dig!

  Reply
 • Jag skulle gärna vinna detta och ge till min syster som bor på andra sidan jorden och som jag inte har träffat på 2 år. Det skulle vara kul att kunna överraska med en sådan fin present så hon blir lite positiv borta i Australien där det är kallt och vinter nu.

  Reply
 • Jag är en studerande 18 åring som inte alls fått leva livet som 18 åring än på grund av brist på pengar och även min garderob och smyckesgarderoben har fått lida pågrund av samma problem så det skulle vara jättekul att få vinna det där otroligt snygga armbandet som en motivation till att forsätta jobba och sträva mot det jag sparar pengar för!
  Kram

  Reply
 • Underbart armband, det skulle jag garna vilja vinna!! Helt enkelt som en sommar-present till mig sjalv, jag sitter & skriver pa min doktorsavhandling vilket kanske inte ar det roligaste nar alla vanner ar ute & njuter av den fantastiska sommaren europa bjuder pa i ar, men det skulle helt klart glamma upp min dag nar jag val far lagga fram avhandlingen!

  Ha en underbar fredag!

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna armbandet åt min vän som nyss tagit examen och äntligen, efter 5 år av tuff utbildning är sjukhusfysiker. Armbandet kommer att påminna om den långa resan och dagarna som min vän pluggade och räknade ner fram till mållinjen men kommer också påminna, inte bara om tiden utan om resan dit min vän är idag.
  Kram

  Reply
 • Hej!
  Vilket underbart fint armband! I’m in love!

  Reply
 • Så fint det är!
  Skulle bli riktigt glad om jag vann 🙂 och jag vill vinna det till mig själv…om man får vara så egoistisk;-)?! Kram kram

  Reply
 • Så kul tävling! Jag skulle älska att ha med mig armbandet till min livs drömresa i augusti. Då åker jag till USA och jag måste erkänna att jag har lite ångest över att jag inte har några fina smycken att ta med mig. Detta armband från Jane and Sophie ser så snyggt och lyxigt ut! Det passar till allt och vore en ultimat accessoar att ha med. Dessutom skulle det sitta som ett smäck på min handled, speciellt när jag fått lite efterlängtad färg 🙂

  Reply
 • Åh vad fint!! Den senaste tiden har jag ofta tänkt att det fattas något, jag är nöjd med min klädval men känner mig ändå inte färdig liksom. För ett par dagar sedan insåg jag att det är ju accessoarer som saknas. Så smycken, fina bälten och lite färg till läpparna är vad jag letar efter nu, men med endast föräldrapenning är det svårt att unna sig sådant som kanske inte egentligen är helt nödvändigt så det tar ju lite tid… Det där armbandet vore en utmärkt start och skulle bli så välanvänt och omtyckt!

  Reply
 • Åh! Ja! Ett sånt vill jag ha. Och varför ska just jag vinna? För att jag aldrig vinner något, eller jag gör det inte längre… När jag var liten vann jag ofta. Men bara rökad ål på maknadslotterier. Jag hatade rökad ål, trots att jag är skåning som du. Men mamma och pappa älskade det. Så jag fick alltid ta lotter, och vann. Rökad ål, varje gång. Man kunde vinna choklad också, det gjorde aldrig jag. Så vart vill jag komma med denna anekdot? Ingen aning… Eller jo jag vill vinna armbandet för nuförtiden vinner jag aldrig, inte ens rökad ål. Och ål vill jag fortfarande inte vinna för jag tycker fortfarande det är räligt.

  Reply
 • Om jag vinner armbandet blir det en perfekt 30årspresent till en mycket fin vän. Det skulle matcha hennes klädstil så bra! Håller mina tummar hårt 🙂 Tack för en bra blogg.

  Reply
 • Detta armbandet har jag spanat in länge och sätt på flera sidor. Tycker det är otroligt fint och väldigt jag. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann den. Då kommer den att bli väl använd och gå till en vinnare som kommer bära den med glädje. Dessutom vinner jag aldrig något så det skulle vara extra roligt om jag vann detta. =)

  Reply
 • Hej!
  Vilket fantastiskt snyggt armband, det skulle jag bli såå glad över!
  Livet är tungt just nu, och jag behöver lite uppmuntran, som gör att
  jag kan ta nya tag i det som är jobbigt!
  Ha det så fint!

  Reply
 • Så fint armband!! Det skulle sitta fint på min mamma som snart fyller 75 år. Hon har varit en fantastisk mamma genom åren, så jag tycker att hon är värd ett sådant.

  Reply