Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | July 14, 2015

vacay happiness

_MG_0365 copysommarkläder

På vårt hotell Andronis Luxury Suites i Oia på Santorini

Åh, alltså jag föll verkligen för Santorini och Oia, det var en så vacker och fridfull plats, helt unik, jag har aldrig sett något liknande tidigare. Det var ren lycka att få hänga där och jag vill definitivt resa tillbaka dit någon gång. Underbar, nästan overklig utsikt och att få ha en egen terrass med pool så högt ovanför havet var höjden av frihetskänsla. Jag tog så många bilder där och fler bilder kommer efter hand.

Det blir snäppet lugnare i bloggen nu under juli när det är semestertider och jag känner starkare än någonsin att jag behöver ta det lite lugnt efter sex år utan en enda riktig semester, haha! Men daglig uppdatering utlovas, ibland flera inlägg om dagen när jag känner för det och ni ska veta hur mycket det betyder för mig att alltid få ha er med. Jag älskar att läsa och svara på era kommentarer, så tack för att ni tar er tid. All kärlek till er!


11 kommentarer11 kommentarer om “vacay happiness”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar kaftan!!! Var har du köpt den? 🙂

  Reply
 • På H&M 😀 Tack <3

  Reply
 • Vilka underbara bilder! kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Tack finis 😀 <3

  Reply
 • Hej Linn!
  Har precis upptäckt din blogg och den är helt ” amazing “.
  Jag blev så sugen på att åka till Santorini och det stället du var på men ack så svårt att hitta resa dit.
  Hur bokade du? Hur länge var ni borta? Vilken avresedag?
  Tacksam för svar.
  Har varit för många år sedan på Santorini men långt ifrån stället du var på.
  Ha en skön sommar och tack för en inspirerande blogg :).
  Angela

  Reply
 • Hej där! Åh jag vet det är så svårt att hitta bra flyg. Vi reste onsdagkväll-måndag natt. Norwegian har direktflyg men de går eller landar mitt i natten. Och kika även på Skyscanner.se Det är helt klart den bästa sidan för att söka och matcha flyg. Kram och ha en fin sommar!

  Reply
 • Åh va fin! Vart har du köpt din bikini och kaftan?

  Reply
 • De kommer från H&M, köpte de i början av sommaren och de finns kvar i vissa butiker. Kram

  Reply
 • Hahaha du är ju alltid på semester ;). Måste vara helt underbart kunna vara iväg så ofta från jobbet. Även om det ibland är mini-weekends. Men visst glömmer man fort.

  Reply
 • klart du ska ha lite mer ledigt nu, njut av resor och kul! vi läsare är kvar 😉 jag iallafall! haha!

  Reply
 • Hehe super, kram 🙂 Ha en fin sommar!

  Reply