Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:47 | July 11, 2015

me myself and my camera

Untitled-13

Livet som bloggare – alltid med en kamera i högsta hugg!

Ja, så här ser mitt liv för det mesta ut bakom kulisserna, haha! Nej, skämt åsido men jag fotar väldigt mycket och hade jag inte tyckt det vore så roligt att fotografera så hade jag nog slutat blogga för länge sedan. Och sedan är det ju ofta även någon annan som håller i kameran när jag står framför den. Den här bilden fångade Lina av mig när vi var ute på båten vid Santorini. Hornö där vi är nu är så fint men jag har dock inte hunnit fota så mycket här än men bilder kommer. Det var jättefint väder igår när jag kom och idag är det strålande sol så jag tror vi ska göra en utflykt till Fjällbacka! Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi lite senare. Puss och kram!

 


4 kommentarer4 kommentarer om “me myself and my camera”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här