Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:57 | June 20, 2015

vår midsommarhelg

gör en egen midsommarkrans IMG_9720 copymidsommarkrans diyIMG_9733 copyIMG_9789 copymidsommarkrans hundIMG_9741 copyIMG_9758 copyIMG_9766 copy_MG_9715 copyIMG_9770 copy_MG_9724 copyIMG_9754 copy_MG_9710 copy

Hej hjärtan! Hade ni en fin midsommar igår? Jag tog lite ledigt från bloggen igår och jag vet att ni ändå inte är så många som brukar kika in här under midsommarafton så jag sparade bilderna tills idag istället. Vi har det så underbart här ute på Värmdö! Igår regnade det ju nästan konstant men vi åt sillunchen i köket inomhus och sedan grillade vi utomhus på kvällen och satt och lyssnade på regnet. Rätt mysigt ändå! Jag och tjejerna gjorde lite midsommarkransar och jag bakade smulpaj till efterrätt, en med hallon och blåbär och en med rabarber, så gott och så enkelt! Idag skiner solen och vi sitter ute i trädgården, solar, läser böcker och jag pluggar lite på min båtkurs. Det blev all in fest igår även om vi inte är så många, haha, men jag mår ändå ganska bra idag. Snart ska vi gå en promenad nere längst vattnet och i kväll blir det grillning igen, att kunna grilla är verkligen lyx! Jag har aldrig varit så sugen på ett lantställe som nu och vi fortsätter att leta. Ha en fin midsommardag kära ni! Och just det, hur fantastiskt söt är inte Charlie i sin midsommarkrans? Haha! Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “vår midsommarhelg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här