Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:19 | May 28, 2015

Vinnarna – CU Jewellery competition

cu jewellry

Godmorgon finisar! Nu har jag valt ut två vinnare i tävlingen, det var roligare att dela upp det så två får vinna. Ni skriver ju alltid så fina kommentarer så jag önskar att ni alla kunde få ett pris. Tack till alla er som deltog i alla fall! Tjejer, maila mig er adress på [email protected] så ser jag till att ni får armbanden på posten. Jag har även missat att svara på lite kommentarer under min weekend i London så jag ska ta tag i det efter lunch, väntar ni på svar så vet ni att ni kan kika in då. Puss & kram!

Lisa: Mitt barnbarn lider av den ovanliga sjukdomen Dravet syndrom – en djävulsk epilepsi med stor dödlighet. Sjukdomens symbol är just fjärilen, en symbol som betyder mycket för mig och min familj. Vi lever minut för minut med en ständig oro. Var det dumt att ta med honom på ICA bland så mycket baciller, kan den lilla kroppen verkligen tåla alla starka mediciner, varför är det så tyst i hans rum, borde vi flytta till ett land där de vet mer om sjukdomen? Jag skulle vilja vinna armbanden och bära dem som en ständig påminnelse om att livet är skört men ack så vackert. Vi lever idag! Besök gärna http://www.dravetssweden.se för att läsa mer om sjudomen.

Amanda: Hej, Hade varit fantastiskt att få vinna ett armband, då smycken är långt det jag prioriterat i ett studentliv. Tack för en fin blogg och inspiration! Kram från mig!

Ni var många som tyckte om de söta små armbanden från CU Jewellery som jag la upp en bild på från pressveckan för ett tag sedan så nu har jag fixat en fjäril och en fluga som en av er läsare kan vinna. Armbanden är reglerbara och passar alltså alla. Lämna en kommentar och motivera kort varför du vill vinna om du vill delta i tävlingen. Jag väljer ut en vinnare på onsdag. Lycka till finisar!


20 kommentarer20 kommentarer om “Vinnarna – CU Jewellery competition”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina! Skulle passa perfekt på en solbrun handled i sommar. Inte för maffiga utan enkla men ändå med en söt detalj iom silversmycket.

  Reply
 • Väldigt söta armband som jag gärna skulle vilja vinna för att kunna ge min fina systerdotter. Hon tar studenten om två veckor och har kämpat hårt med skola, jobb och är alltid så hjälpsam mot sin familj och vänner. Den perfekta student presenten helt enkelt! Vill även passa på att tacka för din fina och inspirerande blogg med en bra blandning av djupa tankar och vackra bilder!

  Reply
 • Ohh, va fina de va! Jag skulle nog ta en av dem till mig, och ge en till min storasyster som en försenad examens present. Hon är helt grym och ska bli den bästa förskoleläraren, men då jag bor i Stockholm nu (pluggar) och kommer att åka hem till Göteborg om några veckor kommer jag att missa hennes examen, och då skulle jag kunna ge henne ett av armbanden som en fin (och försenad) examenspresent. Lite som kompis armband som vi kan dela. 🙂

  Reply
 • Jag hade velat vinna armbanden till min fina vän som precis fått en liten bebis. Hon (och alla hennes anhöriga) är duktiga på att skämma bort bebis men jag tycker att även hon ska få skämmas bort och jag vet att hon hade blivit superglad över armbanden 🙂

  Reply
 • Hej,
  Hade varit fantastiskt att få vinna ett armband, då smycken är långt det jag prioriterat i ett studentliv. Tack för en fin blogg och inspiration! Kram från mig

  Reply
 • Så fina 🙂 jag har gått och tänkt på fjärilsarmbandet sen du la upp bilden från pressveckan. Hade varit så kul att vinna det, älskar fjärilar. Det är min lyckosymbol 🙂

  Reply
 • Vilka fantastiskt söta och stilrena armband! Ska fatta mig kort, har brutit upp från min kille som jag varit ihop med i 6 år, mitt eget val men dock en stor sorg.. Är spänd men samtidigt rädd för att ge mig ut i världen på egna ben.. Armbandet med fjärilen skulle bli som en symbol för att jag nu är fri och kan göra de val i livet som jag själv vill och brinner för!

  Reply
 • Underbara lilla fjäril….
  Läser man om fjärilens symbolik så passar den så starkt in på mig nu. Jag har äntligen hittat en arbetsplats med kollegor som tillåter mig var den jag är, vilket kommer vara starten på något större. Jag växer hela tiden, blir starkare o starkare, kommer längre och längre från livet som deprimerad.
  Jag känner att jag för en gångs skull kanske kan vara glad över livet, men ändå våga drömma och faktiskt tro att de drömmarna kan slå in.

  “Det här är ett starkt tecken på en

  ny början på ett högre plan.

  Precis som fjärilen

  kommer fram ur sin kokong,

  kan det betyda att du träder fram

  med en ny skönhet och en ny medvetenhet

  att du går in i en period av

  pånyttfödelse och transformation.

  Fjärilen är en mycket gammal symbol

  för själen och till och med för själva livet.

  En fjäril kan också symbolisera glädje

  och lycka.”

  Reply
 • Jag har en sak som jag verkligen verkligen avskyr och det är flugsmällare! Vi har därför ingen hemma och jag kan bara inte med att se en hemma hos någon annan heller, hellre flugor överallt då än vetskapen om att det finns en smällare i närheten redo att anfalla! Jag tyckte dock att dessa armband var supersöta och speciellt det med fjärilen! Flugan kan jag dock ärligt säga att jag inte skulle ta på mig men däremot gett bort med glädje till någon som inte delar min fobi 🙂

  Reply
 • Så fina armband!
  Just nu är allt väldigt jobbigt i mitt liv. Jag kämpar med mitt egna företag och att lyckas genomföra ett köp av en lägenhet vilket just nu inte verkar gå min väg. 🙁 och då jag har köpstopp för att spara pengar så skulle det vara så otroligt kul att få något att pigga upp tillvaron med dessa söta smycken. Och så kan dom dessutom påminna mig om min älskade mormor som gick bort tidigt och som alltid sa när jag var liten “att utan smådjuren som flyger omkring så blir det ingen sommar”

  Reply
 • Precis som du Linn, sa var jag sjalv en “vilding” under gymnasie tiden och aren som foljde. Jag “kysste manga grodor”. Min tvilling syster och basta van var den som fann sin prins redan som 17 -aring. Lamnade Sverige och bosatte mig i USA, och10 ar senare i april 2006 gifte jag mig med MIN drom prins och basta van. Brolloppet holls i nord ostra USA och givetvis var min kara familj narvarande. Min tvillingsyster holl det vackraste tal under brollopsmiddagen. Hon sa att ” nu hade aven min fjaril landat pa min axel”. Hon menade att jag nu antligen hade funnit mitt livs stora karlek, precis som hon. Sa for mig symboliserar fjarlien KARLEK. Tank vilken gladje det skulle vara att fa se detta vackra armband pa min handled, och bli pamind om den storsta dagen i mitt liv da jag blev “Mrs”. Men ocksa och en paminnelse om min tvillingsyster som jag saknar sa obotligt mycket. Vi har sorligt nog en ett varldshav som skiljer oss at….
  Jag gav upp mina rotter for att skaffa vingar.

  Reply
 • Mitt barnbarn lider av den ovanliga sjukdomen Dravet syndrom – en djävulsk epilepsi med stor dödlighet. Sjukdomens symbol är just fjärilen, en symbol som betyder mycket för mig och min familj. Vi lever minut för minut med en ständig oro. Var det dumt att ta med honom på ICA bland så mycket baciller, kan den lilla kroppen verkligen tåla alla starka mediciner, varför är det så tyst i hans rum, borde vi flytta till ett land där de vet mer om sjukdomen?

  Jag skulle vilja vinna armbanden och bära dem som en ständig påminnelse om att livet är skört men ack så vackert. Vi lever idag!

  Besök gärna http://www.dravetssweden.se för att läsa mer om sjudomen.
  <3

  Reply
 • Jag skulle så himla görna vilja vinna den lilla fjärilen till min älskade lillasyster ❤️

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja vinna fjärilsarmbandet till min mor. Hon fyller år på söndag (Mors dag) och det skulle vara roligt med en dubbelpresent till henne ♥

  Reply
 • Är det ok att säga att jag vill ha dem till mig själv 🙂 Jag har haft det tufft, jag har haft det bra, varit uttråkad, haft full rulle,…nuttin´worth writing a book about men jag är sjuk stolt att jag är stabil och njuter av livet,. It has been a beautiful fight. Still is.
  Kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett åt min underbara och fantastiska lillasyster <3 Vi går i samma klass och har kämpat på i över ett år med heltidsstudier och jobb ovanpå det och dessa fina armband skulle blivit en perfekt belöning åt henne för allt slit, till examen i augusti. Hoppas på vinst och tack för en härlig och fin blogg, kram!

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja vinna för armbanden är så himla söta. Det är kul när det dyker upp tävlingar på bloggen och kul att hoppas på vinst! Just den här tävlingen var extra skoj att se när man surfade in, älskar fjärilar.

  Reply
 • Hej!
  Vem vann blåbären?

  Reply
 • Är så himla glad att Morris mormor vann det fina fjärilsarmbandet och att du uppmärksammade våra barns svåra sjukdom, Dravets syndrom i din blogg. Vi försöker sprida information om sjukdomen i sll slags media så tack så hjärtligt.

  Reply
 • Det var det minsta jag kunde göra! Jag tänker på er <3

  Reply