Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | May 23, 2015

I want it all, summer edition

Untitled-1kaftan här // sandaler här // bikini här // väska här // solglasögon här – adlinks

Det bästa jag vet när jag åker utomlands är att packa väskan full med härliga strandklänningar som är lätta att dra över en bikini. Jag är inne i en väldigt blå period just nu och älskar kaftanen på bilden ovan, jag hade matchat den med platta, svarta sandaler, en fin bucket väska och runda solbrillor. Så fint!


3 kommentarer3 kommentarer om “I want it all, summer edition”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hejsan 🙂 gillar verkligen din blogg, den har en härlig vibe! vad är din åsikt om droger? det måste väl vara en del som tar det ute på stureplan? tar du avstånd från sånt?

    Reply
  • Hej Louise! Tack för din kommentar, jag har sparat den och svarar på den i ett inlägg så blir det lite mer utförligt 🙂 Kram

    Reply
  • Stor blogg, läste jag alltid, jag bjuda in dig till vår butik http://www.esensuell.se 

    Reply