Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:28 | May 18, 2015

mitt jobb

Jag har fått lite frågor om vad jag jobbar med i företaget Trendlr (som har appen Poplin) där jag är delägare så jag tänkte berätta lite mer om mina arbetsuppgifter här nedan. Den här veckan står dock företaget inför några väldigt viktiga beslut så jag vet inte riktigt vad som kommer att hända med företaget framöver men förhoppningsvis kommer något förändras och detta till det bättre. Som minoritetsdelägare kan jag inte riktigt påverka sådana beslut men jag hoppas på det bästa, det har varit så otroligt kul att jobba med det här i vår. Anna som också är delägare i Poplin kontaktade ju mig i höstas för att de var intresserade av att ha med mig i teamet. Första gången vi sågs fastnade jag direkt för produkten och de var intresserade av att erbjuda mig delägarskap främst för att jag kan bloggvärlden men också för att jag har en Civilekonomexamen. Jag känner ett stort nätverk av bloggare, vet hur man ska vända sig till dem och vad som krävs för att något ska ta fart i sociala medier idag och det var den här kunskapen de ville få in i företaget. Mina huvudsakliga uppgifter har främst rört marknadsföringen men i en start-up så gäller det att alla gör i princip allt och att man hjälps åt så att det blir så mycket som möjligt gjort och på bästa sätt. Jag ska även:

 • Vara med och ta fram lanseringskampanjen
 • Bygga relationer till bloggare och sluta avtal med dessa inför den stora lanseringen
 • Kontakta företag som kan vara intresserade av att arbeta tillsammans med oss
 • Hela tiden testa och ge förslag på utveckling av appen
 • Delta i möten med resterande delägare varannan vecka för att diskutera och planera produkten och framtiden

Visst låter det kul? Jag älskar det och det är precis det här jag vill arbeta med just nu. Det är fantastiskt spännande att få vara med i uppstarten av ett företag och jag lär jag mig hela tiden av de andra och suger åt mig den här kunskapen som en svamp. De andra delägarna har mycket mer erfarenhet så det är väldigt intressant att få se hur de jobbar. Har ni några ytterligare frågor som rör jobb/karriär så får ni gärna lämna en kommentar under det här inlägget?

7 kommentarer7 kommentarer om “mitt jobb”

  Vad spännande det låter! Förstår att du trivs med ditt jobb.

  Jag är lite nyfiken på en helt annan grej – vad tycker du nu om din foundation från Lindex? Har du fortsatt att använda den och gilla den?

  Ha en fin dag!

  Reply

  Låter jättebra! Tror det är svårare att relatera till dig nu när du skriver mindre om vanlig vardag och känslor osv. Svårare att förstå vad du gör och varför. Men samtidigt så förstår man ju dig, du behöver få ha lite distans ett tag och lägga upp glada tillfällen som events och middagar. Och ja, det är din blogg gör det du mår bra av. Sen om det är att maximera läsare eller satsa på din hälsa är ju ditt val. Men om du kan så skulle jag uppskatta fler personliga inlägg, behöver inte vara superpersonligt men saknar den biten av dig. Om inte, så helt okej ;). Tänker lite som på Tess M, hon har varit otroligt opersonlig efter bröllopet och sen öppnade hon upp sig totalt om allt och verkar nästan lättad över det. Riktigt så långt behöver man såklart inte gå, men kanske försöka få in något inlägg i veckan som är lite mer personligt? Typ om jobbet eller så, om du stött på något som varit svårt eller frustrerande där eller något som var förvånande enkelt och gick riktigt bra. Lagom personligt liksom, inte hela vägen men något. Men är såklart kvar som läsare oavsett! Ens bloggare är ju som bekanta, man bara måste checka in oavsett.

  Reply

  Tack för ditt inlägg och din feedback Helena! Jag håller verkligen med och som du skriver så behövde jag en “paus” från de personliga inläggen ett tag. Det har varit en del av min sorg som gjort att jag haft svårt att dela med mig men det känns som det är på väg tillbaka nu och jag vill själv vara lite mer personlig i bloggen. Det betyder mycket att du kommenterar. Kram <3

  Reply

  Hej!
  Jag tycker det är kul, men framförallt häftigt, att du fortsatte plugga fast att du fick en stor blogg! Känns lite ovanligt i “din värld” men det är kanske bara jag som är dåligt påläst?!

  Har du alltid vetat vad du vill göra eller väntar du fortfarande på att komma på vad du vill göra när du blir “stor”?

  Jag är i din ålder – pluggat och haft en dröm och nu när jag är färdig och har jobbat i 2 år. Jag var inställd på att göra karriär, att bryta mig igenom det kända glastaket och konkurrera med männen. Men någonstans på vägen har jag tappat mig själv och jag vet varken ut eller in. Jag vet inte om det är jag som förändrats eller om jag är rädd för att misslyckas, jag vet bara att jag är väldigt förvirrad!

  Har du några bra tips på hur man hittar rätt igen? Tycker att du är en bra förebild som kämpar på trots motgångar. Dessutom verkar du vara en genuin person!

  Tack för en bra blogg. Kram

  Reply

  Bra frågor, jag tar upp dem och svarar i ett inlägg inom kort. Kul att du gillar bloggen 😀 <3 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.