Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:54 | May 12, 2015

Marc Jacobs Beauty @ Sephora

_MG_8395 copymarc jacobs beauty smink_MG_8383 copy_MG_8377 copymarc jacobs beauty recension_MG_2140 copy_MG_8388 copy_MG_8385 copy

Jag var som sagt på premiären för Marc Jacobs BeautySephora förra veckan och världens gulligaste make up artist la lite av deras ögonskugga på mig. Jag älskar nude och brunt runt ögonen och jag brukar aldrig lägga den mörka skuggan så högt upp mot ögonbrynen som hon gjorde men jag blev riktigt nöjd och jag fick jättemånga komplimanger för mitt smink senare under kvällen, bl.a. av min pojkvän som tyckte det var så snyggt så jag ska definitivt lägga min ögonskugga så här nästa gång jag sminkar mig för fest. Har ni testat sminket från Marc Jacobs Beauty än? Jag gillar deras ögonskuggor skarpt och deras skulptur-paletter var riktigt bra.


7 kommentarer7 kommentarer om “Marc Jacobs Beauty @ Sephora”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linn, älskade fina du! Du har blivit förblindad med dina ögonbryn 🙁 ser helknas ut.. du hade alltid så fina bryn innan och nu ser det sjukt onaturligt ut. SNÄLLA ÄNDRA DET! Förstår inte hur inte någon av dina vänner kan reagera 🙁 kram på dig och keep up the good work med bloggen.

  Reply
 • Härliga bilder och tack för en härlig blogg!

  Reply
 • Tack själv för att du kikar in här 🙂 Och tack för din kommentar, det gör mig glad att du gillar bloggen.

  Kram

  Reply
 • ojjj ögonbrynen!!! ser ut som att du rakat av dem och målat på med en riktigt dålig penna. ser jätteonaturligt ut och märkligt.

  Reply
 • Hej !Jag såg en bild på sig o Carolina plus en annan tjej i carolinas blogg ,den var tagen precis innan ni skulle iväg på ert event med Nelly ,du har på dig en underbar blå ,tror det ör en stickad tröja o byxa,jag undrar om du har möjlighet att skriva var du har inhandlat detta set.tack på förhand o trevlig helg

  Pernilla

  Reply
 • Hej Pernilla! Åh jag vet inte alls vilken du menar? Kan du skicka en länk där du sett bilden? Ha en fin långhelg!

  Reply
 • Vad händer med dina bryn?? Va lite försiktig med att måla så skarpt mot mitten, längst ut kan de vara vassa men närmast näsan är mer diffusa konturer snyggast om man inte vill ha den där aggressiva ghettolooken.. Kolla in Linda Hallgrens bryntutorials så fattar du skillnaden

  Reply