Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:47 | April 25, 2015

#RoxyforBubbleroom

_MG_7830 copy_MG_7836 copy_MG_7831

I veckan fick jag känna och klämma på min duktiga väns nya kollektion för Bubbleroom, Carro har gjort det igen och jag vill ha allt, de gula byxorna med matchande topp, den svartvita klänningen som är djup i ryggen, shortsen och det fina linnet med lila blommor, kjolen, jackan och toppen med orangea blommor. Jag älskar det och ser framför mig när jag springer runt i alla dessa vackra och färgglada plagg i sommar! Hela kollektionen hittar ni här (klick!).


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här