Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | April 23, 2015

mitt lilla paradis

Untitled-1Untitled-2Untitled-3Untitled-4Untitled-9Untitled-5Untitled-7Untitled-22Untitled-8

Alltså åh, det har kliat i mina fingrar den här våren efter att få åka till mammas stuga och börja förbereda inför säsongen. Nu är jag äntligen här, vi har druckit kaffe, ätit lite frukost och ska börja vårstäda, rensa rabatter och plantera växter. Pappa och jag byggde ju en hel terrassodling förra året som nu ska fyllas med jord och planteras växter i. Jag ska se om jag kan ta lite bilder av den när den ser lite snyggare ut men om ni har tips på vad jag ska plantera för växter och odla för grönsaker så lämna gärna en kommentar, det är alltid kul med lite inspiration när det kommer till trädgård. Någon som kanske känner till någon bra trädgårdsblogg också? Vi hörs lite senare babes, puss!


11 kommentarer11 kommentarer om “mitt lilla paradis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Linn. Helt underbara bilder. På tal om nåt helt annat, vet du vart man kan köpa valentino skor i Sthlm? Kram o tack för din underbara blogg

  Reply
 • Hej Saba! Det enda stället jag vet som har haft dem är Nathalie Schuterman men min kille tänkte köpa dem till mig i födelsedagspresent men då hade de bara beiga och i väldigt få storlekar så jag kan inte lova att de har. Annars finns de ju på nätet lite var stans, kika in mitt inlägg som kommer upp i bloggen nu så hittar du lite mer info och inköpsställen =) Tack för din kommentar. Kram

  Reply
 • Åh vad fint och mysigt du har gjort det! Du är så kreativt begåvad, tack för daglig inspo gällande allt; inredning, mode, skönhet, träning!! Ska börja inreda min utomhus balkong i dagarna, har du något tips tar jag mer än gärna emot!
  Massa soliga kramar!

  Reply
 • Vad roligt 🙂 Petra och Sanna, mina kollegor på Metro Mode gjorde precis om en balkong för tidningen och de satte bl.a. upp en gardin, se här: http://petra.metromode.se/2015/04/12/balkong-inspiration/ Tycker det ser så mysigt ut så det är ett litet tips. Och ett annat tips om du inte redan har är att lägga trätrall som man köper färdigt i fyrkanter eller någon fin matta. Jag tycker också det är superfint med vägg-växthus om du gillar att odla, hur fint är inte det här? https://kvadratsmart.wordpress.com/2011/05/01/vaxthus-for-balkongen/ Lycka till 😀 Kram

  Reply
 • Ingen ren trädgårdsblogg, men min syster inspirerar med allt från odlingar till sminkningar och annan kreativ inspo! Kika in henne på sofiamilk.se 🙂

  Kramar

  Reply
 • Vilken härlig blogg hon har, tack för tipset 🙂 Kram

  Reply
 • Verkligen idylliskt, Linn. Så fantastiskt att du har ett ställe som du starkt förknippar med din mamma. Tror att det är viktigt för själen. 🙂 Kram

  Reply
 • Jag håller med 😀 <3 Kram och tack för din kommentar

  Reply
 • Vad fint där är! Har en kolonistuga i sibbarp, där min syster odlar tomat, gurka, potatis, lök etc. Jag tycker dock det är perfekt att odla sin egen sallad!!! Så får man en extra smak av kärlek när man äter den också:)

  Reply
 • Vilken mysig oas=)

  Reply
 • Tack 🙂 <3

  Reply