Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:19 | April 16, 2015

Lindex foundation test

_MG_7643 copy_MG_7659 copy

Jag har testat en foundation idag från Lindex som ju lanserade sin skönhetsserie nu i veckan. Jag vill se hur den håller under hela dagen men hittills kan jag säga att den får tio poäng av mig. Den kostar ynka 99 kronor och jag älskar ju när foundations täcker riktigt bra och den här täcker ordentligt men utan att det ser för onaturligt ut och med bara ett lager. Jag applicerar alltid min foundation med min foundationborste från Sephora. Jag lovar att uppdatera er igen när jag har fått testa den i några dagar till.

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Lindex foundation test”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Älskar dina skönhetsinlägg, du kommer alltid med så bra tips 🙂 Måste definitivt prova denna foundation när den kommer ut i butik, vet du när?

  Tänkte även höra om du använder någon BUS (i så fall vilken?) till vardags eller om du kanske spray-tanar dig emellanåt? Du ser så himla brun och fräsch ut alltid! Kram från Julia

  Reply
 • Hej där! Deras foundation finns redan i butik =) Nej jag har inte använt brun utan sol på flera år faktiskt men när jag gjorde det använde jag Aco’s som var jättebra. Men det finns säkert bättre varianter idag och som inte luktar så mycket. Min bränna just nu är från vår resa till Dubai 🙂 Kram

  Reply
 • Hoppas du tycker den är bra efter några dagar till, drömmen för en student ju med det priset! 😀

  Reply
 • I still like it 😀

  Reply