Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:56 | April 13, 2015

grapefrukt smoothie

linn-smoothie-grapefrukt1 linn-smoothie-grapefrukt2

Recept grapefruktsmoothie: – 1/2 grapefrukt  – 1/2-1 äpple – 1/2 banan (gärna fryst) – 1 dl vatten/kokosvatten/nötdryck – lite fryst mango för att få den riktigt kall

Godmorgon måndag! Jag ska iväg på en grej nu mellan 9-10 sedan hem och gå ut med Charlie innan jag går till kontoret. Jag har massa roligt jobb framför mig den här veckan och ser fram emot att förhoppningsvis kunna träna en hel del när jag har blivit av med min förkylning. Jag startade min morgon med den här vitaminkicken på ett av Angelicas (Shake for Shape) grymma recept som ni måste testa om ni gillar grapefrukt. Nu har jag lite bråttom men vi hörs lite senare! Puss & Kram!


1 kommentarerEn kommentar om “grapefrukt smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här