Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | April 13, 2015

bloppis på Used-a-Porter

steve madden bootssecond hand jeansbloppis vintage

Jag har fått lite frågor från er läsare när vi har haft live bloppis om jag inte ska ha en bloppis på nätet som ni alla kan ta del av och nu har jag äntligen det, ni hittar den på Used-a-porter här(klick!). Där kommer jag sälja kläder jag tröttnat på eller som inte passar och garderoben fylls på med jämna mellanrum. Om ni har frågor om något specifikt plagg får ni gärna maila mig på [email protected] så ska jag göra mitt bästa för att svara på era frågor. Puss & kram! Happy shopping!


3 kommentarer3 kommentarer om “bloppis på Used-a-Porter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn! Checkade in din fina bloppis. Det är inte så att du har en Marc by Marc jakobs väska som ligger och dammar där hemma som du vill sälja till mig haha? 🙂

    Reply
  • Haha just nu vill jag inte sälja någon av mina Marc Jacobs men om jag får för mig det lovar jag att maila dig 😀 Kram

    Reply
  • Haha! Jag förstår det 🙂 Men absolut då hoppas jag att det dimper ner ett mail snart haha. Kram

    Reply