Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:40 | March 18, 2015

length

hair extensionshair extensions

Jag var hos min älskade Malin igår på Hårbutik och bytte ut mina extensions, så härligt att fräscha upp håret lite. Hon är så grym på att välja rätt färger så att det ser riktigt naturligt ut, jag älskar det! Jag funderar på att fixa min utväxt nästa vecka men tycker det kan vara rätt fint också att vara lite mörkare i botten, vad tycker ni?

Jag brukar få frågor om min hårfärg men som ni ser ganska tydligt på första bilden så har jag lite röda toner i mitt hår och jag tror det är därför det blir gyllene när jag ljusar upp det. Av egen erfarenhet vet jag att många frisörer har svårt att få till just en sådan färg (det blir ofta alldeles för kallt och ljust) men riktigt duktiga frisörer klarar det.


4 kommentarer4 kommentarer om “length”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint, älskar den färgen! Tycker det är synd att du inte
  bloggar lika mycket längre, har följt dig i så himla många år men känns som att det knappt
  är lönt längre.. Förstår att man hamnar i bloggdipp men brukade verkligen älska dina outfit inlägg,
  tips och bilder från din vardag. Nu är det mest små “hej ska göra detta, hörs imorgon”..
  Hoppas du hittar inspirationen igen snart 🙂 Kram

  Reply
 • Hej Anna!
  Tack för din kommentar, jag gillar när ni säger vad ni tycker även om det är kritik 🙂 Jag förstår precis vad du menar och det är mest för att min vardag har varit full av jobb den senaste tiden. Nu har det blivit lite lugnare och jag hoppas att du kommer tycka att bloggen blir bättre igen. Min inspiration är det inget fel på (än i alla fall, hehe) jag har nästan för mycket saker jag vill skriva om men som jag inte hinner med. Massa kramar <3

  Reply
 • Så snyggt 😀

  Reply
 • Tack Sofia 🙂 <3

  Reply