Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:50 | March 16, 2015

tända ljus och en bra serie

vackra ljus inredning

Vi har tänt ljus i vardagsrummet och ska mysa ner oss framför ett avsnitt av serien House of Cards nu. Jag har hunnit se en hel del serier nu när jag har varit hemma och jag älskar serier så jag tänkte att jag skulle ge er mina bästa tips. Mina absoluta favoriter är de två danska kriminalserierna Brottet och Bron. Bron är nog den bästa serien jag har sett, så missa inte den! En annan favorit är Breaking Bad som handlar om en lärare som får ett cancerbesked och tror att han ska förlora allt så han börjar tillverka droger för att skaffa pengar till sin familj. Homeland är ett annat måste och handlar om en bipolär CIA-agent och en soldat som tillfångatas i Mellanöstern, så intressant om man gillar religion och politik. Och så gillar jag Orange is the new black som handlar om ett kvinnofängelse. Vill jag skratta så sätter jag antingen på Family Guy (jag avgudar karaktären Stewie) eller Modern Family. Jag vet inte varför men Phil Dunphy i Modern Family får mig att skratta så att jag gråter, haha! Nu har jag ju lyckats se slut på alla mina favoritserier så om ni har några bra tips får ni gärna dela med er?


18 kommentarer18 kommentarer om “tända ljus och en bra serie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The Walking Dead är en helt fantastisk serie!! Har ni inte sett den så gör det! 🙂

  Reply
 • Game of Thrones och the newsroom är några riktigt bra serier!

  Reply
 • Vill verkligen tipsa om Peaky Blinders!! Finns på Netflix och handlar om ett Brittiskt gangstergäng i Birmingham under 1920-talet. Min absoluta favoritserie!!!

  Reply
 • Haha, Phil the thrill! Better call Saul är riktigt bra! Det är om advokaten & Mike från BBad.

  Reply
 • Hej jag skulle uppskatta det om duken tänka dig att ta en fika eller lunch på stan.

  Mvh

  Charlie

  Reply
 • Scandal är så bra 😀

  Reply
 • Suits, The following och American horror story 🙂

  Reply
 • Jag tycker Dexter är en av de bästa tv-serierna, så spännande! Finns även en miniserie som heter The Fall som är riktigt creapy!

  Reply
 • Min absoluta favvo är BRON älskar den serien sååå bra har både säsong 1 och 2 hemma.
  Bästa kriminal serie som gjorts genom tiderna om du frågar mig.
  Om jag ligger sjuk hemma eller en dålig dag, då är det alltid Sex and the city som gäller 😉
  Tack för tippsen och ha en underbar dag fina..

  Kramisar

  Reply
 • Åh haha Sex and the City brukar jag också se när jag är sjuk men tror jag har sett den 10 gånger om nu minst 😀

  Reply
 • Jordskott, ny serie på SVT, den e läskig och väldigt spännande!!

  Reply
 • Nashville är en jätte bra serie med bra musik också. Kan även rekommendera Hart of dixie, Sons of anarchy och Downton abbey.

  Reply
 • Hannibal, Jordskott kanal 1, Fortitude kanal 1, American horror story, Better call Saul (spinnoff på breaking bad) och Morran och Tobias på svtplay om du gillar svensk humor. Skulle kunna räkna upp minst lika många, har inget liv.

  Reply
 • Jag älskar Parks and Recreation, bästa serien jag vet! Har även strecktittat på Tina Feys nya serie Unbreakable senaste veckan, riktigt rolig 🙂

  Reply
 • Suits, The Blacklist och Shameless US är mina absoluta favoriter. Precis börjat kolla på Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix nu.

  Reply
 • Åh the Suits har jag faktiskt sett, så bra! Tack för de andra tipsen, ska kolla upp 🙂

  Reply
 • Om du vill ha en mysig serie att skratta åt så tycker jag att du borde se New Girl. Lite halvflummiga men urhärliga karaktärer!

  Reply
 • Haha åh jag älskar New Girl. såg klart alla säsongerna på Netflix för ett halvår sen och hoppas det kommer nya snart. Den serien kan jag också skratta galet mycket till och den är så feel good 😀 Kram och tack för tipset!

  Reply