Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | March 6, 2015

cerise smoothie

Godmorgon finisar! Vilket tråkigt väder att vakna upp till i morse! Det ösregnar här i Stockholm och jag kan tänka mig att det är samma skitväder runt om i hela landet? Men det gör inte så mycket för på söndag visar väderleksrapporten för tillfället sol och 13 grader här i Stockholm, det hade ju varit för underbart. Att bara få en liten hint av våren så här tidigt i mars så vi vet vad vi har att vänta. Jag måste ändå sitta vid datorn och jobba hela dagen inför nästa vecka så det gör inte så mycket att det regnar. Det är fullt upp just nu men det är bara roliga grejer och idag startade jag min morgon men en riktigt vitaminkick i alla fall, en smoothie med bl.a. björnbär och ingefära. Ingefäran behövs för jag har känt mig lite krasslig i veckan och inte kunnat träna. Jag hoppas jag mår bättre i helgen så jag hinner med ett pass eller två! Hela receptet har ni under bilden, enjoy!

Linn-lila-smoothie

Recept från Shake for Shape: • 1 banan • 1 dl frysta björnbär • Saften från 1 apelsin • 1-2 cm ingefära  • 1 tsk acaipulver • 1 dl osötad nötdryck eller vatten

 


5 kommentarer5 kommentarer om “cerise smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I Norrbotten har det varit strålande sol i några dagar och det kommer även fortsätta vara så några dagar till 😉 Så inte en regndroppe eller grått moln så långt ögat kan se!

  Reply
 • nej vad härligt 😀 Hoppas det kommer lite sol hit också! Ha en fin helg <3

  Reply
 • Och i Amman är det strålande sol och 20 grader! Men för två veckor sen var det snöoväder med någon meter snö, eeh. Snön låg kvar i mer än en vecka, trots höga temperaturer… Global warming =/.

  Reply
 • Oj, ja det låter ju helt galet :O Trevlig helg!

  Reply
 • Både i Skåne och Gbg var det sol och 10 grader igår.

  Reply