Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:08 | March 1, 2015

marble nails

Hej på er! Söndag och ny månad! Rätt härligt om ni frågar mig, mars känns som den månaden då det blir så betydligt mycket ljusare ute och när våren verkligen börjar kännas i luften. Jag inviger den nya (vår)månaden med mitt nya nagellack i färgen Marble från Isa Dora Gel Lacquer. Och den här gången använde jag mina fake tattoos från Lulu Dk (adlinks) som ringar, jag älskar dem och att man kan använda dem på så många olika sätt!

isadora nail lacquerisadora gel nail lacquerfake tattoos

3 kommentarer3 kommentarer om “marble nails”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sexigt!

    Reply
  • Vart har du köpt dina over-knee strumpor? Har letat efter nya hur länge som helst men inte hittat några fina : )

    Reply
  • Åh, just de där har jag för mig att jag köpte på Lindex. ibland har de massa fina inne och ibland inga alls. Kolla även Åhlens, H&M och Kapp ahl brukar ha fina 🙂 Kram

    Reply