Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:22 | February 25, 2015

en Cerawand

När Catta stylade mitt hår som ni såg bilden i det här inlägget (klick!) så använde hon en tjock konformad locktång precis som den här från Cerawand. Jag har läst lite om den på internet och är väldigt sugen på att klicka hem en själv. Just nu använder jag bara en cylinderformad och ganska smal locktång och jag gillar ju att göra rätt små lockar som jag sedan borstar ut men en sådan här hade varit perfekt när man är ute efter ett snyggt svall eller perfekta vågor som Catta gjorde!

2357-cerawand-25-38Cerawand 25-38 cm hittar ni här(klick!) för 449 kronor (adlink)

 


4 kommentarer4 kommentarer om “en Cerawand”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Köp! Jag har själv den där och den är gudomlig. Jag älskar att man själv kan ställa in värmenivån (185 grader är den optimala värmenivån enligt mig) och att den verkligen håller den värme som man ställt in. Lätt att arbeta med, lockarna håller och den är otroligt prisvärd! 5/5!!! Kram Ida

  Reply
 • Åh, tack, det blir en sådan =) Kram

  Reply
 • åh jag har den och är så himla nöjd!

  Reply
 • Yeey 🙂 Tack <3

  Reply