Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:58 | February 22, 2015

min hudvård

Nu har jag använt REN Skincare-produkter i snart två månader (läs första inlägget här) och jag bytte hudvård främst för att jag ville få bukt med min glansiga hy. Istället för att använda matte-produkter som jag gjorde tidigare så använder jag nu en ansiktsolja på kvällen för många menar att produktionen av talg (som ger glansig hy) ökar om man torkar ut huden med matte-krämer och istället ska man använda olja. Och hör och häpna, det har verkligen fungerat! På morgonen rengör jag aldrig utan då smörjer jag bara in mig med min ansiktskräm och ögonkräm och på kvällen rengör jag, tar ögonkräm och sedan tar jag serum i ansiktet, nattkräm och sist oljan. Min hy är nästan aldrig glansig längre och när den blir det i perioder är det ytterst lite jämfört med innan så jag kommer fortsätta med min ansiktsvård från REN.

Och just nu har Eleven.se som har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter 20% rabatt på all hudvård (klick!) fram till den 28/2. Under bilden har ni direktlänkar till de produkterna som jag använder som finns inne.

ren skincare utvärdering

1. Rengöring Rosa Centifolia Cleansing Gel  2. Dagkräm Vita Mineral Daily Suppelment 3. Serum Evercalm Anti-Redness 4. Ansiktsolja Omega 3 Optimum Skin Oil 5. Nattkräm V-Cense Revitalising 6. Ögonkräm Firm and Lift (adlinks)Untitled-1


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här