Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | February 17, 2015

orange smoothie

Godmorgon! Jag har startat min morgon med lite jobb, Nyhetsmorgon i bakgrunden och en riktigt hälsobomb till smoothie. Receptet hittar ni under bilderna och det kommer från Shake for Shape där ni hittar ännu fler hälsosamma recept och massor med inspiration. Nu ska jag ner på gymmet och springa lite innan jag fortsätter jobba. Puss så länge!

orange_Linn copy orange_Linn2 copy

Recept orange smoothie: • 1 morot • 1/2 apelsin • 1/2 citron • 1-2 cm ingefära • 1/2 dl fryst mango • 1/2-1 dl äppelmustjuice • 1 tsk baobab 

Mixa allt i mixern och dekorera med myntablad


3 kommentarer3 kommentarer om “orange smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3 <3 <3

  Reply
 • Äter du bara en smoothie tillf frukost? Vad jag än blandar i håller jag mig inte mätt på flytande föda. (Inte ens avokado, chia eller med rotfrukter i..)
  Skulle du vilja lägga upp hur en dag och gärna lite olika alternativ, ser ut i matväg för dig med tider och så?
  Kram

  Reply
 • Nej, jag åt ett ägg, en macka med ost och gurka och en halv grapefrukt så fort jag kom hem från gymmet. Jag brukar köra en smoothie innan träning och sedan “frukost” efter träningen. Äter jag för mycket innan träningen blir jag så seg så jag föredrar att äta efter. Hinner jag inte göra en smoothie innan träningen så äter jag ingenting alls förrän efter. Absolut, jag skriver ett inlägg om det 😉

  Reply