Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:43 | December 30, 2014

diorskin

Jag köpte en ny foundation från Dior för någon månad sedan och la upp den på Instagram men aldrig här i bloggen. Nu har jag använt den sedan dess och älskar den. Jag har använt en foundation från Make Up Forever som heter HD i många år och de här två måste jag säga är likvärdiga. Jag gillar en foundation som täcker bra och Make Up Forever täcker nog ännu lite mer men jag gillar verkligen Diorskin Star, den täcker riktigt bra men känns väldigt naturlig. Någon annan som använder den? Vad tycker ni?

IMG_4080 copy IMG_4092 copy IMG_4103 copy

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här