Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:33 | December 22, 2014

mynta-smoothie

Morning guys! Jag ska snart iväg till frisören och slinga håret och sedan till Finare Fransar och göra en liten fransförlängning inför semestern men först ville jag dela med mig av det här smoothie-receptet som verkligen blew my mind away. Jag är inget stort fan av mynta och gillar inte mojitos men den här smoothien signerad Angelica var helt fantastisk. Jag ska ta med mig några recept till St Barts och så ska jag göra smoothies till alla i huset om morgnarna, så mysigt, jag hoppas bara att de har en riktigt bra mixer där.

Recept: • 1 dl kokosdryck/kokosvatten • 1/2 banan • 1/2 dl fryst mango • 1/2 citron • 1/2 apelsin • 1 näve spenat • 1 tsk super greens • 2 cm ingefära • Några myntablad – Mixa och toppa med kokosflarn, mynta eller valfritt!

bloggbild-avokado

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här