Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:25 | December 10, 2014

green smoothie

Jag kämpar på med mina smoothies men har svårt att hålla mig borta från sockret som vanligt. Jag funderar nästan på att sätta sockerförbud på mig själv men det får bli efter jul, hehe. Jag har precis kickstartat morgonen med Angelicas gröna smoothie och nu ska jag iväg på ett Xtremefit-pass. Jag har missat ett par gånger eftersom det har krockat med jobb så nu längtar jag verkligen efter att få träna ordentligt och svettas lite igen.

Recept:  1 näve spenat, 1/2 dl ananas, 1/2 dl fryst mango (kan bara ha mango eller bara ananas också), 1/2 banan, 1 tsk macapulver, 1-2 tsk Super Greens, 2 cm ingefära, 1/2 citron. 1 dl vatten/kokosvatten. Toppa med mullbär, gojibär och kokosflarn eller valfritt. 

DSC08320 copy

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här